Агар-агар 1200

2 відгуків
Код 00195
Вартість за 50 г
1
65.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 1000 грн

Агар-агар (агар) – це натуральний  продукт рослинного походження без запаху і стороннього присмаку, який добувають з певних видів морських водоростей. Агар є найкращою альтернативою желатину, який є продуктом тваринного походження і має легкий присмак та запах м’ясного бульйону. Агар -  ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби.  Гелеутворююча потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з найкращих варіантів для заміни інших желюючих продуктів (каррагенану, пектину та інших),  у нього найкращі показники густоти,  це один з кращих гелеутворюючих агентів. 

Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м’ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів і т. д., а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербета, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т.д. 

Зовнішній вигляд порошку: порошок від світло-кремового до темно-кремового кольору, може бути з сіруватим відтінком.
Зовнішній вигляд студня: гель, приготовлений з агару на основі води – безбарвний.
Смак та запах: без стороннього запаху і присмаку.

Характеристика: агар-агар не розчиняється у холодній воді, він тільки набухає, поглинаючи води у двадцять разів більше за свою вагу. Але він добре розчиняється у киплячій воді та утворює тверді гелі вже при такій низькій концентрації, як 0,5% (0,5 г агару на 100 мл води). Розчин агара починає перетворюватися на гель вже при температурі 30-40 0С. 

Спосіб використання: Агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні), залишити для набухання протягом 30-60 хв. Потім довести рідину до кипіння, постійно помішуючи, кип’ятити до повного розчинення агару (приблизно 4 хв.). Розлити у форми. Приготовлений розчин охолоджують при кімнатній температурі. Повне застигання настає приблизно за 30 хв. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при температурі повітря 40 0С. 

Орієнтовний розрахунок використання агару:

  • текстура дуже м’яка: 0,8 г / 500 мл (0,16%)
  • текстура м’яка: 1,5 г / 500 мл (0,3%)
  • текстура помірно щильна: 2,5 г / 500 мл  (0,5%)
  • текстура щільна: 5 г / 500 мл (1%);
  • текстура дуже щільна: 7 г / 500 мл (1,4%)    

Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250С та  відносній вологості повітря не більше 70%.
Строк придатності: 12 місяців від дати виробництва.

Агар-агар добувають з морських водоростей.
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25С і відносній вологості повітря не більше 70%.
Порошок від світло-кремового до темно-кремового кольору, може бути з сіруватим відтінком.
З агар-агаром потрібно працювати швидко, так як він починає застигати при температурі нижче 40 градусів.
Можна замінити желатином, але при цьому можна отримати м'ясний запах виробу.
Способи Доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні - від 1000 грн
У відділення Укрпошта
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз
лише м. Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата online на сайті
Переказ на картку
Накладний платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства
Товари, що вас зацікавлять
Лавровий лист
23.00 грн
Перець чорний горошок
42.00 грн
Куркума мелена преміум
19.00 грн
Паприка мелена копчена
30.00 грн
Паприка мелена Китай
14.00 грн
Ванільний цукор
16.00 грн
Какао алкалізоване
24.00 грн
Перець духмяний горошок
60.00 грн
Коріандр зерно
9.00 грн
Кориця мелена преміум
25.00 грн