Арахісове борошно, 200 гр
Арахісова борошно - відмінна безглютенова альтернатива пшеничного борошні і прекрасне джерело білка. У склянці арахісової борошні міститься 31 г протеїнів. Дуже добре підходить для спортивної дієти і тим, хто дотримується як низкоуглеводной, так і низькокалорійної дієти. Саме тому, вона використовується для приготування протеїнових коктейлів і поживних батончиків.
Борошно без глютену містить у своєму складі багато мінеральних складових, таких як калій, магній, цинк, залізо, йод, фосфор, кальцій. А так само, вітаміни: А, D і Е, які так необхідні для розвитку дитячого організму. Тому, її стали все частіше вводити в раціон дитячого харчування.
Корисні властивості борошна арахісової
Так само, арахісова борошно багата на вітамін В4 (холін), який необхідний людському організму для синтезу фосфоліпідів, що попереджають розвиток жирової інфільтрації печінки і жовчнокам'яної хвороби).
У складі арахісового борошна не міститься клейковина (глютен), тому підійде кожному, хто прагне скоротити його кількість в своєму раціоні харчування.
Борошно з арахісу має чудову властивість — зменшувати кількість зморшок, за рахунок вмісту ресвератролу, який здатний сповільнювати старіння. Як і арахіс, борошно містить амінокислоти, розширюють судинні стінки, знижуючи тиск. Запобігає появі холестеринових відкладень.
Має більш сильні антиоксиданти у складі, ніж зелений чай або червоне вино.
Застосовується для приготування не тільки протеїнових коктейлів і батончиків, а й для безглютенових тістечок, хліба, локшини. Можна використовувати арахісову борошно в якості згущувача для соусів або супів, додавати її в гарніри або десерти для поліпшення смакових якостей.
Складу арахісової борошна
100 % борошно з арахісового горіха.
