Морковь резаная сушеная, 100 г
Специи в банке 200 мл
В кого є така ж сама проблема із морквою, як і в мене (купуєш моркву - вона бентежно швидко всихає/пліснявіє/проростає) - ця баночка виручить кілька десятків разів. Брала велику банку, зараз докуплю ще досипати. Бо це блаженство - пахне класно, чистити не треба, різати не треба кубиком, не псується, гарно виглядає в супі, під рукою коли знадобилась (а не в овочевий ящик - а там зморщене щось, а ти думав, що в тебе є морква в домі)
Лавровый лист молотый, 100 г
Специи в банке 200 мл
Вирішила взяти на пробу мелений лист, бо раніше використовувала тільки цілий. Панове, це щось - не треба виловлювати із борщу/супу і потім кудись примощувати, якщо не вийняти лист із каші чи гречки - на ранок вже місце, де він "приліг" надто пахне листом. Із меленим така проблема неможлива. А ще в такому вигляді можна трошки додавати до запеченого м*яса чи курки - розподіляється рівномірно з іншими прянощами