Чеснок дробленый, 630 г
Специи в банке 1000 мл
Шкодую, що перший раз взяла невелику порцію в пакетику, зараз беру велику банку. Цей часничок не має хімічного чи різкого запаху, який часто властивий гранульованому чи порошкоподібному виду. Пахне неймовірно. Працівник пошти, що вскрив для огляду коробку, поцікавився, що це там таке фантастично духмяне приїхало, що аж їсти захотілось)
Паприка красная резаная копченая, 500 г
Специи в банке 1000 мл
Це одна із найкращих спецій на моїй кухні (а їх кілька десятків). Підходить практично до усього, дає страві об*ємний смак та аромат, незамінна у борщі, в готовому вигляді видно шматочки, що додає неабиякої естетики страві. Повністю змінює сприйняття набридших каш, тої самої сумної гречки або омлету.
Морковь резаная сушеная, 100 г
Специи в банке 200 мл
В кого є така ж сама проблема із морквою, як і в мене (купуєш моркву - вона бентежно швидко всихає/пліснявіє/проростає) - ця баночка виручить кілька десятків разів. Брала велику банку, зараз докуплю ще досипати. Бо це блаженство - пахне класно, чистити не треба, різати не треба кубиком, не псується, гарно виглядає в супі, під рукою коли знадобилась (а не в овочевий ящик - а там зморщене щось, а ти думав, що в тебе є морква в домі)
Лавровый лист молотый, 100 г
Специи в банке 200 мл
Вирішила взяти на пробу мелений лист, бо раніше використовувала тільки цілий. Панове, це щось - не треба виловлювати із борщу/супу і потім кудись примощувати, якщо не вийняти лист із каші чи гречки - на ранок вже місце, де він "приліг" надто пахне листом. Із меленим така проблема неможлива. А ще в такому вигляді можна трошки додавати до запеченого м*яса чи курки - розподіляється рівномірно з іншими прянощами