Гриб Муер
Фільтрувати (3 товарів)
Наявність
Смакує до
Спеції
Пакування
Тара
Гриб Муєр, 230 г
140.00 грн
Гриб Муер
58.00 грн
Гриб Муєр, 70 г
48.00 грн
Відгуки про нашу продукцію
Гриб Муер Гриб Муер
Покупаю не в первый раз. Грибочки оч хорошо развариваются. Чтоб приготовить супчик, надо использовать совсем чуть чуть сухих. Песка почти нет. Беру обычно 250 грамм и хватает на долго. Спасибо. 
Гриб Муер Гриб Муер
Брал дважды по два килограмма. Понравилось, что остаток древесины не попадается (сталкивался с таким у другого поставщика). Замачиваю грамм 100 в теплой воде на ночь. Утром промываю и 5 минут варю в сильно соленой воде. Затем воду сливаю, выкладываю в миску, проливаю соусом (смесь соевого соуса, лимонного сока и давленного чеснока). Хорошенько перемешиваю, даю минут 5 настояться и можно есть. Как на мой вкус - лучше, чем магазинная готовка. Не сопливые и приятно хрустят.
Гриб Муер Гриб Муер
Брала 500 г, вроде и много с учётом того, что они при вымачивании увеличиваются в размере. Но я так люблю грибы, что мне мало)) мама тоже заинтересовалась, так что скоро закажу побольше) спасибо Вам за качественный и вкусный продукт))
Гриб Муер Гриб Муер
Очень вкусные, хрустящие. 
Гриб Муер Гриб Муер
на пробу брал,понравились,позже закажу еще
Гриб Муер Гриб Муер
Брала на пробу,грибы очень понравились и мне и сестре. Добавляла в тушеную капусту с шампиньонами,  

Гриб Муер – абсолютно натуральний продуктовий інгредієнт. Ці деревні рослини вперше стали застосовувати в кулінарії на прийомах та званих вечерях імператорів у Східноазіатських країнах. Зовнішня схожість із вухом зумовила назву продукту. Вони солодкі на смак та приємно пахнуть димом. Основним постачальником грибів у всьому світі вважається Китай. Тому більшість кухарів його називають китайською.

Користь

Китайський гриб застосовуємо у кулінарії та медицині. За кількістю вмісту білка не поступається навіть м'ясу. Муер поєднується з безліччю продуктів і додається при приготуванні:

  • рибних та м'ясних виробів у смаженому та тушкованому вигляді;
  • гарячої та печеної страви з птиці;
  • супів та бульйонів; гарнірів;
  • закусок у холодному та гарячому вигляді;
  • нарізок та салатів.

Гриб перед приготуванням необхідно замочувати в теплій воді на кілька годин після чого вони сильно збільшуються в обсязі. Далі знімають жорстку частину з кореня і лише тоді східна рослина повністю готова до термічної обробки.

Придбання

Український інтернет-магазин Банку Спецій здійснює оптовий продаж по всій території країни. Купити спеції, гриби, каву та іншу продукцію можна не виходячи з дому. Фахівці компанії проведуть консультацію з усіх важливих питань, підкажуть склад та застосування кожного продукту. Багато власників кафе та ресторанів вже оцінили якість товарів та обслуговування нашого торгового майданчика. Асортимент продукції представлений рідкісними та поширеними інгредієнтами. Достаток найменувань та фасувань дозволять зробити правильний вибір. Під час оформлення заявки на сайті оператори магазину передзвонять вам вже через 30 секунд. Банк Спецій - це сучасний торговий майданчик, хороші ціни та високий рівень сервісу.