Кокосове борошно
Фільтрувати (4 товарів)
Наявність
Смакує до
Найменування
Пакування
Тара
Кокосове борошно, 600 г
185.00 грн
Кокосове борошно, 150 г
64.00 грн
Кокосове борошно
27.00 грн
Відгуки про нашу продукцію
Кокосове борошно Кокосове борошно
спробуйте зробити відбівні в кокосовому борошні, яйце, потім знову борошно!!!Классно!
Кокосове борошно, 600 г Спеції в банці 1000 мл
Зручна банка для зберігання борошна. Борошно свіже, не злежане, ароматнее. Випічка з яскравим  смаком кокосу.
Кокосове борошно, 150 г Спеції в банці 200 мл
Брала на пробу, хочу ребёнку сырники готовить на этой муке. \r\nпопробовала на язык после получения-очень вкусная , пойдёт даже в десерты для загущения. Буду брать ещё . 

На сьогоднішній день кокосове борошно набирає популярності, особливо у прихильників правильного харчування.

             Кокосове борошно - виготовляється з м'якоті кокоса. Зовні борошно дуже схоже на звичне нам пшеничне, але склад і властивості значно відрізняються.
Кокосове борошно корисніше звичайного пшеничного тим, що воно є безглютеновим і містить клітковину, яка очищає організм від шкідливих речовин.

До складу кокосового борошна входять вітаміни групи В, вітамін А, Е, С, D, харчові волокна, жири і вуглеводи, мінерали.
Калорійність кокосової борошна - 466 калорій на 100 грам.

Користь кокосового борошна

  • Продукт надає на організм антибактеріальну і антигрибкову дію.
  • Борошно кокоса виводить з організму шлаки і токсини.
  • Регулярне вживання кокосового борошна сприяє зниженню артеріального тиску.
  • Кокосове борошно сприяє зміцненню і нарощування м'язів.
  • Продукт допомагає при боротьбі з целюлітом.
  • Так як мука має низький глікемічний індекс, вона нормалізує цукор в крові.
  • Кокосова мука прискорює метаболізм.
  • Продукт здатний запобігти серцеві напади.
  • Борошно кокоса надає на організм очищаючий ефект.

Не рекомендується вживати кокосове борошно тим, хто страждають серйозними хворобами шлунково-кишкового тракту. Велика кількість харчових волокон можуть погіршити ситуацію.

Основною сферою застосування кокосової борошна є кулінарія.

Завдяки кокосовому борошну випічка знаходить нові смакові нотки і має повітряну текстуру. Рецептів з нею багато, тому ми розберемо парочку з них.

Млинці з бананом на основі кокосового борошна

Що нам для цього потрібно?

  • Кокосове борошно - 1 склянка
  • банан- 1 штука
  • яйця - 3 штуки
  • молоко - 100 мл
  • цукор або мед - за смаком

Спосіб приготування:

Збиваємо яйця в піну, додаємо борошно і підсолоджувач.
Розминаємо банан і додаємо до нашої масі, збиваємо далі
Якщо тісто в результаті вийшло густе, то розбавляємо його молоком або ж водою.
Смажимо наші млинці на розпеченій сковороді!

Кекси з кокосового борошна

Нам знадобиться:

  • Борошно кокосовая- 250 грам
  • цукор - 200 грам
  • яйця - 3 штуки
  • молоко (можна кокосову) - 1/2 склянки
  • масло рослинне або кокосове - чверть склянки
  • сіль - пів ч.л
  • сода - на кінчику ложки

Спосіб приготування:

  1. Спочатку змішуємо все сипучі інгредієнти.
  2. В окремій посудині збиваємо яйця, додаємо до них масло і молоко.
  3. Змішуємо дві наші суміші і мішаємо до однорідності.
  4. Виходить ніжне тісто, яке потрібно розкласти по формах і поставити в духовку (попередньо розігріти) на 180 градусів!

Смачненькі сирники з кокосовим борошном

Нам потрібні:

  • Сир 5% жирності - 300 грам
  • борошно кокоса - 30 грам
  • родзинки - 30 грам
  • цукор або мед - за смаком
  • яйце - 1 шт
  • ваніль - на кінчику ножа
  • сіль - на кінчику ложки

Приготування:

  1. Змішуємо сир і яйце.
  2. Додаємо підсолоджувач, борошно, сіль і ваніль. Все добре перемішуємо.
  3. В нашу масу висипаємо родзинки, перемішуємо і ліпимо сирники.
  4. Смажимо на гарячій сковороді з краплею олії.

Здоровий хліб з кокосової борошном

Нам знадобляться:

  • Яйця - 6 штук
  • кокосове масло рідке - 100 грам
  • кокосове борошно - 100 грам
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • сіль - 1/2 ч.л
  • насіння соняшнику, чіа, насіння льону

Спосіб приготування:

  1. Відразу включаємо духовку розігріватися до 180 градусів.
  2. Чіа заливаємо невеликою кількістю води для набухання.
  3. Збиваємо яйця 1-2 хвилини.
  4. Починаємо до яєць додавати масло, не перестаючи збивати. Після того як збили, додаємо Чіа.
  5. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти і додаємо їх по чуть-чуть в яєчну суміш.
  6. Для випічки найкраще використовувати силіконову форму, але якщо такої немає, то застеліть вашу форму пергаментним папером.
  7. Викладаємо і рівняємо тісто, посипаємо льоном і насінням.
  8. Ставимо в духовку на 45 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою або сірником.

У нас в магазині купити кокосову борошно можна в пачках по 200 грам.