Олія з насіння Коріандру, 50 мл

0 відгуків
Код 01206
1
185.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 1000 грн

Олія з коріандру - це одна з найпопулярніших олій, яку видобувають з легендарної, пряної і всім відомої спеції.

Користь олії з насіння коріандру

  • Зменшує жирність шкіри.
  • Допомагає позбутися від чорних крапок на шкірі.
  • Активізує процеси травлення.
  • Стимулює апетит.
  • Має жовчогінні властивості.
  • Добре лікує фізичну, а так само розумову втому.
  • Покращує пам'ять.

Застосування олії з насіння коріандру

Якщо збираєтеся приймати олію всередину, то краще за все це робити після їжі. З'єднайте 1 краплю олії з 1 чайною ложечкою меду. Приймайте двічі на день! Зовнішньо застосовувати олію можна по-різному: в якості масажного засобу, для боротьби з висипом вугрів і т.д. Але в чистому вигляді масло коріандру є подразником і його рекомендується розводити з іншими базовими оліями.

Масло є потужним омолоджуючим засобом. Також володіє регенеруючою і підтягуючою властивостями.
Олію з насінь коріандру рекомендують вживати в поєднанні з медом. Головне не вживати в великій кількості (вистачить 1-3 каплі).
Продукт дуже популярний в косметології. Він відмінний в роботі зі шкірою (відбілює її, лікує). За допомогою олії доглядають за волоссям.
У складі масла містяться такі активні речовини: органічні кислоти, мікроелементи (кальцій, магній, натрій, мідь, селен, калій, фосфор, цинк, залізо, йод), вітаміни (А, РР, В1, В2, С).
Способи Доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні - від 1000 грн
У відділення Укрпошта
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз
лише м. Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата online на сайті
Переказ на картку
Накладний платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства