• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Миндальні пластівці

Країна походження Китай

Модель: 00761

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Пластівці з мигдалю: смачна і корисна прикраса страви

З розвитком кондитерської справи, приготувати просто смачний десерт вже недостатньо. Зовнішній вигляд також грає велику роль. Домогтися привабливого дизайну таким чином, щоб не загубилися смак і корисність, можна за допомогою мигдальних пластівців.

Мигдальні пластівці - застосування в кулінарії

Мигдаль досить корисний для людського організму завдяки своєму природному складу. У ньому містяться:

  • кальцій;
  • залізо;
  • магній;
  • фосфор;
  • калій;
  • вітаміни групи В (В1, В2, В3, В5, В6, В9) вітамін Е (токоферол).

Вживати горіх можна в якості окремого снека, або інгредієнта для закуски, основного блюда або десерту. У цілісному вигляді мигдаль твердий, чому можуть виникати складнощі з розжовуванням. Тому часто після термообробки і очищення від шкірки, його ріжуть на тонкі пластинки, які потім підсушують.

Сьогодні можна зустріти десертні вироби та кулінарні шедеври, прикрашені акуратними горіховими пелюстками. Таким чином, виходить не просто корисне блюдо, а ще й красиве. Є любителі додати подібні пластівці в гранолу, вівсянку і іншу корисну суміш, вживану, як правило, на сніданок.

Смачні рецепти десертів з мигдальними пластівцями.

Існує безліч видів тортів, тістечок, печива, пирогів і інших солодощів з мигдальними пластівцями. Є кондитери, які створюють з ними авторські десерти, а є ті, хто любить прикрасити класику. Як правило, вироби покриваються пелюстками зверху як своєрідної присипкою, але зустрічаються варіації, де пластівці можуть міститися в тісті або прошарку.

Говорячи про класичні десерти, у багатьох кондитерських зараз можна зустріти мигдальну версію відомого «Наполеона». Якщо традиційний торт прикрашається зверху стружкою від самих коржів, то в оновленій версії покривається сушеними мигдальними пелюстками.

Багато господинь люблять вражати своїм чізкейкой або сирним тортом. Його перевага в тому, що він простий в приготуванні і дозволяє експериментувати зі смаками. Так можна створити мигдальний варіант, де в основі сирного шару міститься:

  • курячі яйця;
  • вершковий сир;
  • цукор мусковадо;
  • білий шоколад;
  • лікер Amaretto;
  • смажений мигдаль;
  • сіль;
  • ванільний цукор.

Самі мигдальні пластівці йдуть в сметанну заливку, куди також можна додати різних спецій, а також використовуються в якості декоративного штриха поверх готового десерту. Для хрусткого ефекту, їх слід попередньо підсмажити.

Приємний смак, вишуканий аромат і можливість вживання при різних дієтах, роблять пелюстки з мигдалю частим складником в кулінарних шедеврах як простих домогосподарок, так і професійних кухарів.

Поживні і корисні властивості мигдальних пластівців.

Вітамінний склад мигдалю приносить величезну користь організму. За рахунок наявності в ньому ненасичених жирів, мінералів і амінокислот, він позитивно впливає на серцево-судинну систему людини. По частині калорійності, в 100 г продукту налічується 576 кКал.

Як і інші горіхи, мигдаль забезпечує нормальну роботу головного мозку. Для вікової категорії «50+» це особливо важливо.

Лікарі в багатьох країнах світу давно твердять про те, що мигдальний горіх дозволяє підтримувати здорове функціонування нервової системи. За рахунок вмісту в ньому рослинних антиоксидантів, нормалізується сон, усувається безсоння і навіть пропадає сезонна депресія.

Тип
Тип Мигдаль

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про мигдальні пластівці
Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.