• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Солона карамель

Країна походження Україна

Модель: 00554

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Солона карамель - це дуже смачний десерт, топпінг. Завдяки солі, карамель має приємний смак, саме вона перебиває солодку нудотність.

Солона карамель підійде для безлічі страв: тортів, пирогів, тістечок, печива, цукерок. Карамеллю можна поливати сир, фрукти, млинці, морозиво, мазати на булочки і на хліб і навіть готувати з нею каву.

Приготувати солону карамель не складно. Ми розглянемо сьогодні парочку рецептів. Але перед цим хочемо розповісти Вам кілька секретів, щоб карамель вийшла ідеальною:

  • Цукор потрібно купувати хорошої якості, білий.
  • У сироп потрібно додати сік лимона або оцет, щоб уникнути зацукровування.
  • Дно у каструлі має бути рівномірно підігрітим. Для газової плити потрібен рассекатель.
  • Вершкове масло потрібно використовувати м'яке. Але не топіть його, краще дістаньте заздалегідь з холодильника.
  • Цукор найкраще карамелізовувати на не великому вогні.
  • В процесі того, як цукор розтоплюється масу краще не розмішувати, а то цукор почне кристалізовуватись.
  • Щоб розтопити карамель, потрібно нагріти її на вогні і додати трохи води.
  • Під час приготування краще не пробувати продукт - отримаєте опік.

Простий рецепт солоної карамелі

Нам потрібні такі інгредієнти:

  • вершки з високою жирністю - 200 мл
  • цукор - 200 грам
  • вода - 50 грам
  • сіль за смаком
  • вершкове масло - шматочок

Спосіб приготування:

  1. На середній вогонь ставимо цукор і воду змішані в каструлі.
  2. Коли карамель починає закипати, то вона змінює колір.
  3. Як тільки наші ласощі набувають бурштинового кольору - знімаємо їх з вогню і додаємо шматочок вершкового масла.
  4. Далі ставимо карамель назад на вогонь і в кілька підходів наливаємо вершки. Кожен раз перемішуємо гарненько віночком.
  5. Додаємо сіль!
  6. Готово!

Рецепт карамелі на основі вершків

Нам потрібні:

  • жирні вершки - 125 мл
  • масло вершкове - 6 ст.л
  • цукор - 1 склянка
  • сіль - 1 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. На маленький вогонь ставимо цукор, але не перемішуємо його до повного розчинення.
  2. Коли карамель закипить - кидаємо масло і перемішуємо.
  3. Прибираємо нашу карамель з вогню, наливаємо вершки і додаємо сіль. Залишаємо на хвилин 10-15 настоюватися. Після охолодження карамель стане густіша.
  4. Пересипаємо в баночку і зберігаємо в холодильнику.
Тип
Тип Карамельна паста

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.