Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Солона карамель
Солона карамель - це дуже смачний десерт, топпінг. Завдяки солі, карамель має приємний смак, саме вона перебиває солодку нудотність.
Солона карамель підійде для безлічі страв: тортів, пирогів, тістечок, печива, цукерок. Карамеллю можна поливати сир, фрукти, млинці, морозиво, мазати на булочки і на хліб і навіть готувати з нею каву.
Приготувати солону карамель не складно. Ми розглянемо сьогодні парочку рецептів. Але перед цим хочемо розповісти Вам кілька секретів, щоб карамель вийшла ідеальною:
- Цукор потрібно купувати хорошої якості, білий.
- У сироп потрібно додати сік лимона або оцет, щоб уникнути зацукровування.
- Дно у каструлі має бути рівномірно підігрітим. Для газової плити потрібен рассекатель.
- Вершкове масло потрібно використовувати м'яке. Але не топіть його, краще дістаньте заздалегідь з холодильника.
- Цукор найкраще карамелізовувати на не великому вогні.
- В процесі того, як цукор розтоплюється масу краще не розмішувати, а то цукор почне кристалізовуватись.
- Щоб розтопити карамель, потрібно нагріти її на вогні і додати трохи води.
- Під час приготування краще не пробувати продукт - отримаєте опік.
Простий рецепт солоної карамелі
Нам потрібні такі інгредієнти:
- вершки з високою жирністю - 200 мл
- цукор - 200 грам
- вода - 50 грам
- сіль за смаком
- вершкове масло - шматочок
Спосіб приготування:
- На середній вогонь ставимо цукор і воду змішані в каструлі.
- Коли карамель починає закипати, то вона змінює колір.
- Як тільки наші ласощі набувають бурштинового кольору - знімаємо їх з вогню і додаємо шматочок вершкового масла.
- Далі ставимо карамель назад на вогонь і в кілька підходів наливаємо вершки. Кожен раз перемішуємо гарненько віночком.
- Додаємо сіль!
- Готово!
Рецепт карамелі на основі вершків
Нам потрібні:
- жирні вершки - 125 мл
- масло вершкове - 6 ст.л
- цукор - 1 склянка
- сіль - 1 ч.л.
Спосіб приготування:
- На маленький вогонь ставимо цукор, але не перемішуємо його до повного розчинення.
- Коли карамель закипить - кидаємо масло і перемішуємо.
- Прибираємо нашу карамель з вогню, наливаємо вершки і додаємо сіль. Залишаємо на хвилин 10-15 настоюватися. Після охолодження карамель стане густіша.
- Пересипаємо в баночку і зберігаємо в холодильнику.
Тип | |
Тип | Карамельна паста |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: