Соєвий текстурат
Текстурат соєвого білка – продукт, який отримують у результаті переробки соєвих бобів. Його також називають соєвим м'ясом, адже він може замінити м'ясо на вашій кухні. Широко використовується у вегетаріанській кухні.
Соєвий текстурат містить мало жирів і багатий білок. Наш організм чудово засвоює такий унікальний продукт. Також до складу входять необхідні нам такі мікроелементи, як залізо, фосфор, цинк магній, калій, кальцій та вітаміни D, E, H, групи B.
Натуральний сухий соєвий продукт можна купити у нашому магазині Банка Спецій.
Користь соєвого м'яса
Соєвий текстурат – цінний засіб профілактики серцевих захворювань, діабету, артриту та інших захворювань. Але добова норма вживання обмежена: 50-70 г продукту на добу.
Продукт відомий такими корисними властивостями:
- Підтримує рівень гемоглобіну та функції щитовидки;
- Перешкоджає метаболічним порушенням;
- Поліпшує кровообіг;
- Незамінний для роботи нервової системи;
- Стимулює роботу мозку.
Застосування соєвого текстурату
Була підведена статистика, що соя - другий продукт, що найбільш використовується у світі (після пшениці). У майбутньому, продукт може стати мало не основою харчування населення більшості країн (свою популярність вже знайшов у країнах Азії).
Рецепти з текстурату обмежуються лише вашою уявою. Його можна підсмажити як м'ясо, додати до соусу або використовувати як компонент маринаду.
Найкращі натуральні спеції можна знайти в магазині Банка Спецій, який надає величезний перелік товарів з усього світу.
