Іван-чай ферментований
Іван-чай - це народна лікувальна рослина під назвою кипрій вузьколистий. Для ферментованого Іван-чаю рослину збирають в період його цвітіння, і бажано в суху погоду. Так чай буде найбільш корисним.
Ферментація - це біохімічний процес бродіння чайного листа під впливом температури, кисню, вологості. Саме завдяки цьому процесу всі корисні компоненти будуть легко засвоюватися.
Ферментований Іван-чай містить в собі багато вітаміну С, вітаміни групи В, рослинні білки, дубильні і пектинові речовини, мікроелементи.
Корисні властивості Іван-чаю:
- Дуже добре підбадьорює організм.
- Має протизапальну властивість.
- Підвищує гемоглобін в крові.
- Покращує травлення.
- Прискорює обмінні процеси в організмі.
- Виводить шлаки і токсини в організмі
- Іван-чай виробляє і синтезує колаген в організмі.
- Допомагає при безсонні, заспокоює, призводить нерви в порядок.
- Допомагає позбутися від гастриту, виразки, печії, дисбактеріозу.
- Хаменерій лікує запалення в нирках, сечовому міхурі.
- Збільшує вироблення молока, що корисно для годуючих мам.
Протипоказання
Не рекомендується пити Іван-чай вагітним, а саме, якщо є загроза втрати дитини або ж підвищений тонус матки. Так само не рекомендують пити Іван-чай, коли організм схильний до утворення тромбів.
Купити ферментований Іван-чай можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб так і оптом.