Кориця цейлонська мелена, 80 гр

2 відгуків
Код 00746
1
275.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 750 грн

Цейлонська кориця - це справжня кориця, яка дуже корисна для людського організму.  Родина цейлонської кориці - Шрі-Ланка.

 Користь кориці обумовлена ​​її складом.  У прянощі присутній вітамін А, С, вітаміни групи В, вітамін Е, К, РР, мікро і макроелементи.

 У чому різниця між цейлонської корицею і каси, і чому каси може бути небезпечна?

 Обидва види кориці містять в собі кумарин.  Це запашне речовина, яке застосовується для виготовлення тютюнових виробів, в парфумерії, а також для деяких цілей в медицині.
 Найголовніше те, що цейлонська кориця містить кумарин в самих мінімальних кількостях, а в касії він вище в 1200 разів.  Саме тому не можна вживати касію в великих кількостях.

 Корисні властивості цейлонської кориці

  •  Знижує рівень цукру в крові
  •  Сприяє зміцненню імунітету
  •  покращує зір
  •  Оздоровлює шкіру, позбавляє від ороговілих частинок, допомагає загоєнню ран.
  •  Позитивно діє на нервову систему, знімає роздратованість, втома, сонливість.
  •  Позитивно діє роботу серця, бере участь в процесах згортання шкіри.
  •  Рекомендується для вживання жінкам, оскільки знімає болі, налагоджує менструальний цикл.
  •  Допомагає скинути зайву вагу.

 Протипоказання до вживання кориці
 Заборонено корицю вживати при вагітності, а також не рекомендується давати дітям до 3 років.

 Застосування цейлонської кориці в медицині.
 Як і безліч інших спецій, кориця знайшла своє застосування в медицині.
 Її використовують для лікування таких хвороб як: цукровий діабет, панкреатит, гастрит, при хворобах кишечника, печінки.

 У косметології з корицею роблять всілякі маски для волосся, обличчя і т.д.

 Застосування кориці в кулінарії

 Кориця на смак і аромат дуже приємна.  Вона злегка пекучий, тепла і в міру пряна.  В основному її додають в кондитерські вироби.  Мелена кориця додається до всіх можливих торти, пряники, печиво, пироги, цукерки, шоколад, в молочні каші і фруктові салати;  в джеми, варення, муси і т.д.
 Додає аромату кориця різних напоїв: лікерів, компотів, пунш, грог, вину, і навіть пива.  Паличка кориці стане чудовим доповненням до чорного чаю, а щіпка меленої кориці - поліпшить смак кави або шоколаду.
 У харчовій промисловості корицю додають в ковбаси, паштети, деякі консерви, соуси.

Цейлонська кориця вважається найкращою. Кора тонша, аромат більш яскравий і ніжний. Має більш світлий колір, жовтуватого відтінку. Також, в цейлонської кориці міститься менше кумарину ніж у звичайній (касії), що дозволяє вживати корицю у більшій кількості.
Цейлонська кориця має більш виражені корисні властивості. Стимулює обмін речовин, стимулює кровообіг (корисно при застуді).
Кориця містить вуглеводи, харчові волокна, корисні елементи (магній, кальцій). Енергетична цінність - 279ккал / 100гр.
Кориця знайшла своє застосування в кулінарії. Є відмінною добавкою до напоїв, м'яса та кондитерських виробів.
Способи доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні – від 1500 грн
У відділення Укрпошта
Безкоштовно по Україні – від 750 грн
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз (тимчасово недоступний)
тілько м.Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата онлайн на сайті
Перевод на картку
Наложений платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства