Суміш спецій Європейська до грилю
Гриль, люблять багато, а курка гриль – один з найкращих і популярних варіантів. Головне в питанні приготування смачної курки гриль – правильний вибір спецій для маринаду, створюють так добре знайомий і улюблений багатьма смак.
Суміш для гриля «Європейська» є однією з найулюбленіших сумішей для курки.
Суміш для гриля «Європейська» складається з мелених паприки, перцю чилі, куркуми, коріандру, часнику, насіння гірчиці, насіння кропу запашного перцю і лаврового листа, майорану, петрушки і солі. Суміш має приємний пряний аромат і слабопекучий солонуватий смак.
Суміш для гриля «Європейська» застосовується для натирання або маринування м'яса птиці, для приготування курей-гриль, а так само маринування і запікання м'яса інших сортів. М'ясо при цьому набуває приємний пряний аромат і апетитний колір. Суміш прянощів «Європейська» може бути використана для приготування різних соусів, маринадів, страв з овочів і риби.
Характеристика:
Зовнішній вигляд – сипуча суміш дрібного помелу.
Колір – червоний, ближче до помаранчевого.
Смак – пряний, солоний.
Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад – суміш пряної зелені, насіння пряних трав і сушених овочів,
до складу суміші входить 25% солі.
Застосування:
При використанні суміші «Європейська» для приготування курей на грилі рекомендується використовувати 10-20 г суміші на 1 кг не солоного м'яса птиці. Рекомендований час маринування в суміші – 2-4 години.
Рекомендації: Приступаючи до маринування, правильно підбирайте ємність. Посуд не повинний бути занадто великий або маленький, а точно за розміром курки. Один з кращих варіантів для маринування — це поліетиленовий пакет або харчова плівка. Просто обмотайте нею обмащений пряною сумішшю птицю. Не використовуйте металеві контейнери і каструлі. Метал може вплинути на смакові якості маринаду.
Умови зберігання:
Суміш для гриля «Європейська» повинна зберігатися в герметичній посуді із світлонепроникного матеріалу в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати.