Суміш спецій Курка жовта

2 відгуків
Код 00202
Вартість за 100 г
1
18.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 750 грн

Куркума є основою суміші прянощів для птиці «Жовта». Ця пряність одна з улюблених прянощів сходу. Без куркуми неможливо уявити кухні народів Середньої Азії. Ця приправа надає продуктам свіжість і робить продукти більш стійкими при збереженні. 

Склад суміші прянощів «Для птиці «Жовта»: мелені куркума, перець чилі перемішані з подрібненим часником, коріандромцибулею, куркумою та цукром. Суміш не містить солі і підсилювачів смаку. Має сильний пряний аромат і гострий, пекучий смак.
Суміш прянощів «Для птиці «Жовта» застосовують для приготування гарнірів м'ясних, рибних, овочевих страв, а так само для маринування або натирання будь-якого м'яса птиці. З цією сумішшю можна приготувати курячі грудки, крильця, окосту або запекти курку цілком.
Приготована на грилі або в духовці птаха з застосуванням суміші прянощів «Для птиці «Жовта» має апетитний вигляд і багатий смак і аромат.

Характеристика:
Зовнішній вигляд – суміш прянощів дрібного помелу і шматочків розміром 1-3 мм
Колір – жовто-коричневий.
Смак – пряний, пекучий.
Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад – суміш овочів і прянощів.

Рекомендації по застосуванню:
При використанні суміші прянощів «Для птиці «Жовта» для приготування птиці на грилі рекомендується використовувати 10-20 г суміші на 1 кг м'яса. 
Рекомендований час маринування в суміші – 2-4 години. 
Мінімальний час маринування – 1 годину.

Умови зберігання:
Суміш прянощів «Для птиці «Жовта» повинна зберігатися в скляній герметично закупореній посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати.

Рекомендуємо рецепт: Курка запечена «По-східному».
Інгредієнти: 1 курка, 20 г вершкового масла, сіль за смаком,
15 г суміші прянощів «Для птиці «Жовта» на 1 кг курки.

Змішати в мисці масло, спеції і сіль.
Курку розрізати на грудинці і розгорнути. Накрити харчовою плівкою і трохи відбити. Намазати спеціями з олією і дати постояти 1 годину. Викласти на деко з фольгою. Потім поставити в духовку на 1 годину при температурі 2000С. Готову курку трохи остудити і розрізати на половинки. Рекомендується подавати з рисовим гарніром.

Способи доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні – від 1500 грн
У відділення Укрпошта
Безкоштовно по Україні – від 750 грн
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз
тілько м.Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата онлайн на сайті
Перевод на картку
Наложений платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства
Товари, що вас зацікавлять
Суміш спецій до Картоплі
25.00 грн
Суміш спецій 10 овочів
31.00 грн
Суміш спецій до М'яса
20.50 грн
Суміш спецій до Риби
19.00 грн
Суміш спецій для птиці
27.00 грн
Суміш спецій до Шашлику
19.50 грн
Перець чорний горошок
42.00 грн
Суміш спецій до Плову
17.00 грн
Куркума мелена преміум
19.00 грн
Суміш спецій шашлик Кримський
20.00 грн