Родзинки (з турецької виноград) - це добре висушені плоди винограду. Родзинки без кісточок отримують.....
Буряк - це дворічна рослина, коренеплідна овочева культура. Спочатку люди використовували листя.....
Желатин кондитерський являє собою харчовий продукт у вигляді порошку світло-жовтого кольору, без сма.....
Кмин - це дуже корисна рослина сімейства зонтичних. Рослина дуже схоже на кріп. Тоненький стовбур, к.....
Кокосова стружка - харчова добавка, яку отримують внаслідок переробки м'якоті кокоса. Вона являє соб.....
Мелений коріандр (кінза) - це запашна спеція коричневого кольору, яка має солодкувато-гострий смак і.....
Коріандр посівний - це трав'яниста рослина, що має своєрідний запах. Коріандр по-іншому називається .....
Коріандр мелений - гостровато-солодка і запашна спеція, яка народилася ще за довго до нашої ери. Впе.....
Кориця - це дуже популярна і улюблена в усьому світі пряність, яку отримують з кори вічнозеленого де.....
Кориця - це пряність, яку отримують шляхом зрізання кори дерев ростуть на плантаціях Цейлону, Півден.....
Кориця (кассія) - це пряність, яка виробляється з сушеної кори коричника, що росте на Індонезії. Дер.....
Цейлонську корицю ще називають справжньою або благородної. Це найякісніша і цінна кориця з усіх наяв.....
Кунжут - це однорічна рослина роду трав'янистих олійних. Плоди являють собою довгасті коробочки з др.....
Кунжут (сезам) - відома з давніх років приправа. Насіння дозріває в коробочці однорічної рослини. Ба.....
Мелена морква - це спеція, яка виходить шляхом збору, висушування та перемелювання моркви. Морква -.....
Морква - це один з найбільш затребуваних рослинних продуктів. Це дворічна рослина, що відноситься до.....
Червона мелена паприка - це плоди солодкого перцю, які перемелене в порошок. Смак паприки солодкий, .....
Копчена паприка (піментон) - це спеція з стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з д.....
Паприка мелена копчена (піментон) - вважається найпопулярнішою спецією в іспанській кухні. Паприка м.....
Паприка солодка мелена - це приправа, яку отримують шляхом висушування і перемелювання в порошок сти.....
Солодка червона паприка - це приправа з болгарського солодкого перцю. Цей овоч є однорічним рослиною.....
Паприка - це рослина роду Пасльонових. Іншими словами парприка - це червоний перець, перетворений шл.....
Запашний перець являє собою шорсткі сіро-коричневі горошинки, які мають смак чорного перцю, а за зап.....
Чорний перець горошком - це плоди багаторічної вічнозеленої ліани, які являють собою маленькі висуше.....
Чорний перець - це універсальна і дуже популярна пряність, яка являє собою сухі, недостиглі горошинк.....
Чорний перець мелений - це дуже корисна і затребувана в усьому світі приправа, яку отримують шляхом .....
Чорний мелений перець - сама універсальна пряність, яка є в кожному будинку. Мелений перець являє со.....
Чорний мелений перець – це універсальна і дуже популярна приправа. Її отримують шляхом збирання та п.....
Большинство людей знают о том, что перец, как специя, бывает не только черной (самый популярный вид).....
Склад: імбир мелений, кориця мелена, гвоздика мелена, перець червоний мелений. .....