Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Суміш спецій для ковбаси ГОСТ №2
Отримання товару
- У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
- Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
- У відділення Укрпошта
- У відділення Justin (від 500 грн - безкоштовно)
- Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
- Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
- Переказ на карту
- Накладений платіж (при отриманні)
- Оплата на рахунок підприємства
Склад: глюкоза, перець чорний мелений, перець духмяний мелений.
Суміш приправ ГОСТ №2 використовується при приготуванні таких ковбас, як варені Ветчинная, Свиняча, Конська, напівкопчені.
Дозування - 0,25 ... 0,35% до маси фаршу (2,5 ... 3,5 грама на 1 кг).
Вид | |
Вид | Суміші для приготування |
Тип | |
Тип | Суміш приправ |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: