Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Суміш спецій для ковбаси ГОСТ №5
Отримання товару
- У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
- Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
- У відділення Укрпошта
- У відділення Justin (від 500 грн - безкоштовно)
- Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
- Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
- Переказ на карту
- Накладений платіж (при отриманні)
- Оплата на рахунок підприємства
Склад: глюкоза, перець чорний мелений, коріандр мелений.
Суміш ГОСТ №5 призначена для виготовлення сардельок, шпікачек, варених і напівкопчених ковбасах 2го сорту.
Дозування і норми внесення суміші - 2,5..3,5 гр на 1 кг фаршу.
Вид | |
Вид | Суміші для приготування |
Тип | |
Тип | Суміш приправ |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: