Спеції для сала
Показано 1 по 30 із 30 (всього сторінок: 1)
Коріандр посівний - це трав'яниста рослина, що має своєрідний запах. Коріандр по-іншому називається .....
Кріп мелений - продукт перемелювання сушеної зелені кропу до стану борошна. Аромат сушеного кропу н.....
Насіння кропу - це плоди цієї трави, які за смаком нагадують кмин. Продукт має багатий хімічни.....
Кріп - однорічна трав'яниста рослина, яка відноситься до сімейства зонтичних. Стебло і листя кропу т.....
Червона мелена паприка - це плоди солодкого перцю, які перемелене в порошок. Смак паприки солодкий, .....
Копчена паприка (піментон) - це спеція з стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з д.....
Паприка мелена копчена (піментон) - вважається найпопулярнішою спецією в іспанській кухні. Паприка м.....
Паприка солодка мелена - це приправа, яку отримують шляхом висушування і перемелювання в порошок сти.....
Солодка червона паприка - це приправа з болгарського солодкого перцю. Цей овоч є однорічним рослиною.....
Червоний перець чилі - це плоди тропічної трав'янистої рослини, які мають яскраво-червоний колір і м.....
Червоний мелений перець чилі - спеція, яка виготовлена з пекучого і гіркого перцю. Такий червоний пе.....
Червоний стручковий гострий перець - це плоди тропічного чагарника, сімейства Пасльонових. Батьківщ.....
Чорний перець горошком - це плоди багаторічної вічнозеленої ліани, які являють собою маленькі висуше.....
Суміш перців - це ароматна, універсальна приправа складається з чотирьох перців горошком. До с.....
Суміш 5 перців - це універсальна пряність до складу якої входить чорний перець горошком, рожевий пер.....
Состав: кориандр, чеснок, перец черный, тмин, перец красный сладкий, соль. Сало является очень попу.....
Склад: кунжут чорний, суміш спецій Європейська, кмин зерно, гірчиця жовта, коріандр подрібнений.....
Склад: паприка червона різана 1х1, перець чорний мелений, кмин зерно, сіль, глютамат натрію. Містить.....
Хрін - багаторічна, популярний городня рослина, що відноситься до сімейства Капустяних. Стебла росли.....
Часник - це багаторічна рослина, яка відноситься до сімейства Цибулевих. Цибулина рослини складаєть.....
Паприка гостра мелена копчена - це гостра спеція, яка має аромат багаття, на смак копчена, солодка з.....
Паприка червона різана копчена має яскраво-червоний колір, виражений аромат диму і копчений солодкув.....
Червоним кайенским перцем називають плоди багаторічного чагарнику (роду пасльонових), які мають черв.....
Стручковий перець чилі chaotian - це гострий перець, який за шкалою пекучості досягає позначки 30 00.....
Перець чилі, копчений - одна з найпоширеніших прянощів в нашій країні. Має гострий смак з аром.....
Суміш кольорових перців - являє собою мелену пряність до складу якої входять чорний перець, зелений .....
Склад: перець чорний мелений, перець білий мелений, перець рожевий мелений, мелений перець зелений. .....
Склад: паприка червона мелена, морква різана сушена, петрушка, селера, часник подрібнений. Не містит.....
Сало – найпопулярніший продукт української кухні. Його додають у солянку, солять, запікають, використовують як закуску. Щоб надати страві пікантності, гарний зовнішній вигляд, неповторний аромат можна додати спеції. З приправою воно виходить ніжнішим та смачнішим. Придбати їх можна в інтернет-магазині Банку спецій. Ви можете вибрати будь-які прянощі з розділу та створити унікальний готовий набір для приготування найсмачнішого сала. Якщо вам потрібна кориця оптом, у каталозі вона також є.
Підкреслити традиційний аромат та смак продукту допоможуть кмин, коріандр, кріп. Таке поєднання збуджує смакові рецептори. Обов'язково додають чорний чи червоний перець. Він надає пекучості та благородного пряного аромату. Лавровий лист і запашний перець додадуть нотку м'якості в композицію.
Що ще додають:
Деякі господині використовують ще імбир, гвоздику, гірчицю. Щоб засолити продукт сухим методом, його натирають сумішшю приправ та сіллю. Найчастіше використовують суміш перців, сіль та сушений часник. Для засолювання краще підійдуть лавровий лист, насіння гірчиці, часник, розмарин. Така суміш прянощів підійде і до інших страв. Додати її можна до м'яса, риби, картоплі, копченості та овочі. Зберігати її потрібно в закритій банці або лотку, в темному та сухому місці. Інакше прянощі можуть увібрати вологу і стануть не придатними для використання.
Купити можна будь-яку фасовку. У каталозі інтернет-магазину доступні упаковки спецій від 100 г до 25 кг. Всі товари доставляються Україною.