Клітковина з насіння чорного кунжуту, 200 гр
У складі клітковини міститься величезна кількість незамінних ненасичених кислот, пектини, фосфоліпіди, мінеральні речовини. Застосування клітковини з насіння кунжуту в повсякденному житті, заповнює організм такими вітамінами, як F, C, B1, B2, PP і мікро- макроелементами: калієм, кальцієм, цинком, натрієм, магнієм, залізом, міддю і іншими.
Клітковина сприяє профілактиці таких захворювань, як остеопороз, артроз, запалення ясен, руйнування емалі зубів, м'язової дистрофії, випадання волосся. Завдяки застосуванню цього корисного продукту, оздоровлюється слизова оболонка бронхолегеневої системи.
Вживання живильного тоніка з клітковини дуже корисно для шлунково-кишкового тракту. При цьому стабілізується вага, відбувається швидке насичення і заспокоюється почуття голоду. Клітковина добре сорбує і виводить токсини і шлаки.
Застосування клітковини з насіння кунжуту
Введення в свій систематичний раціон клітковини дуже корисно для всього організму:
- знижується рівень цукру в крові;
- краще працює жовчовивідна система;
- збільшується число тромбоцитів і поліпшується згортання крові;
- знижується підвищена кислотність шлункового соку;
- застосовується в якості легкого проносного;
- компенсує виснаження організму.
Спосіб вживання:
сніданок або щільна вечеря у вигляді кефіру з клітковиною - прекрасно насичує і усуває відчуття голоду;
у вигляді смако-харчового наповнювача в будь-яких кашах;
можна приймати по 1 ч. ложці 2 рази в день під час їжі, запиваючи склянкою рідини.