Паприка
Фільтрувати (22 товарів)
Наявність
Смакує до
Спеції
Пакування
Тара
Паприка зелена різана
41.00 грн
Паприка зелена різана, 120 г
64.00 грн
Паприка зелена різана, 510 г
230.00 грн
Паприка мелена Китай
19.00 грн
Паприка мелена копчена
30.00 грн
Паприка мелена копчена (піментон)
58.00 грн
Паприка мелена копчена піментон, 100 г
75.00 грн
Паприка мелена копчена піментон, 400 г
250.00 грн
Паприка мелена копчена, 110 г
45.00 грн
Паприка мелена копчена, 500 г
175.00 грн
Паприка мелена, 110 г
37.00 грн
Паприка мелена, 500 г
115.00 грн
Паприка червона різана Китай
45.00 грн
Паприка червона різана копчена (Китай)
75.00 грн
Паприка червона різана копчена, 110 г
93.00 грн
Паприка червона різана копчена, 500 г
370.00 грн
Паприка червона різана, 110 г
65.00 грн
Паприка червона різана, 460 г
230.00 грн
Відгуки про нашу продукцію
Паприка мелена копчена Спеції
Спеція має приємний аромат, мені сподобалась, буду замовляти ще, дякую продавцям.
Паприка червона різана копчена (Китай) Паприка
Більше звикла до копченої молотої, вирішила цю спробувати. Добре поєдналося з крупами і овочами. До м'яса в сувід також вдало.
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Брала неодноразово дану позицію, сподобалась. Сподіваюсь скоро буде в наявності.
Паприка червона різана Китай Паприка
Брала таку червону різану и зелену. Обидві сподобались. Замовлятиму ще.
Паприка мелена копчена Спеції
Підсадила на неї усіх друзів. Якість просто шикарна! Брала 700 гр і всім не вистачило)
Паприка зелена різана Спеції для ковбаси
Дуже задоволена такою паприкою. Добре йде в супи і при тушкуванні м'яса і овочів
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Может что в чай не добавляю а так везде идет.Хорошее качество.
Паприка мелена копчена, 110 г Спеції в банці 200 мл
Смачний аромат, в маленької кількості надає пікантного апетитного смаку стравам. 
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Смачна паприка, дуже яскравого кольору!

У всьому сортовому різноманітті червоних перців паприка, що називається флоридським або болгарським червоним перцем, відрізняється м'яким смаком. Цим пояснюється загальна вона любителів перчинки від малого до великого до спеції паприка - суміші сушених, різаних і мелених червоних стручкових перців (лат. - Capsicum annum) із сімейства Пасльонових.

Для приготування прянощі використовують плоди рослини, при цьому видаляють серцевину і насіння, що володіють гіркотою. Перечні плоди є зеленими стручками, які червоніють при досягненні біологічної стиглості. Їх вирощують у багатьох країнах світу: США, Угорщині, Туреччині, Іспанії, Китаї, Узбекистані та інших. Для спеції паприка характерні насичений яскраво-червоний колір та пікантний гострий смак.

Різновиди паприки

В Угорщині - країні, яка найбільше популяризує паприку, виготовляють різні види цієї пряності з різних сортів перцю. Залежно від вмісту каротину, що надає фарбування, та капсаїцину, що впливає на гостроту, розрізняють декілька основних видів спеції:

  • делікатесна;
  • благородна солодка;
  • напівсолодка;
  • спеціальна;
  • гостра;
  • ніжна;
  • рожевий.

На сайті "Банку спецій" оптом і в роздріб можна купити червону, зелену, різану, мелену, копчену паприку, вирощену в Іспанії, Китаї та Узбекистані. При цьому цінами опту наші покупці, напевно, залишаться задоволеними.

Використання в кулінарії

Пряна спеція з солодким, гострим або пекучим смаком чудово поєднується з птахом та м'ясом. Приправа дуже популярна в угорській кухні. На весь світ знамениті страви паприкаш, гуляш та бограч. Пряність входить до найулюбленіших спецій азіатської, мексиканської, середземноморської кухонь. Морепродукти, супи, овочі, сир та яєчня з додаванням паприки набувають додаткових балів у шанувальників кулінарних вишукувань.