Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Борошно темпура, 0,907 кг
Кожен відвідувач японського ресторану знає, що темпура – чи не саме класичне блюдо країни Висхідного сонця. Маленькі шматочки рибного філе або морепродукти, які готуються заздалегідь для кожного учасника застілля і вже ним самим обсмажують у фритюрі безпосередньо під час трапези, умочують в кляр, який складається з борошна, яйця, води і солі. Справжні майстри японської кухні використовують для приготування кляра з темпурного борошна.
Склад темпурного борошна :
Ця специфічна суміш, яка використовується тільки для приготування темпурного кляру. До складу темпурного борошна входять: пшеничне борошно; рисове борошно; яєчний білок, сіль. Одного разу спробувавши смачну темпуру, ніжну всередині і хрустку зовні завдяки вдало виготовленому темпурному борошні, захочеться їсти її знову і знову, включаючи це чудове блюдо в меню як святкові, так і буденних днів.
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: