Борошно волоського горіха, 200 гр
Рекомендується для вживання в якості джерела лецитину, поліненасичених жирних кислот омега-3, омега-6, мікро і макроелементів, вітамінів (A, F, C, E, PP, K, групи B), клітковини. Рекомендовано для поліпшення пам'яті, для нормального функціонування печінки і профілактики захворювань, пов'язаних з обміном речовин, для усунення першопричини тромбоутворення, для профілактики артрозу і артриту, для проведення очисних дієт і корекції ваги, при підвищених фізичних навантаженнях, для збагачення раціону харчування.
Борошно волоського горіха - концентрат, який не втрачає властивостей самих ядер горіха і не має протипоказань, окрім індивідуальної нестерпності. Це величезний природний джерело біологічно активних компонентів і дуже цінний дієтичний продукт, в якому міститься більше 40% протеїну, 10% жирів, вуглеводи, а так само харчові волокна.
Як отримують борошно волоського горіха?
Борошно, що отримується у вигляді залишкового продукту після віджимання масло з ядер волоських горіхів - суха за своєю консистенцією і завжди свіжа. Перед використанням її для приготування різних страв, для отримання більш вираженого аромату горіхів - обсмажте борошно злегка на сковороді. У складі борошна з волоського горіха містяться вітаміни, мікро- і макроелементи, лецитин, стерини і фітонциди. Регулярне вживання борошна грецького горіха поповнює організм білком, вітамінами і мінералами.
Яка користь в борошні з волоського горіха?
Сама по собі, борошно з волоського горіха - надзвичайно унікальний продукт. Її унікальність обумовлена змістом лецитину, умовно не замінної амінокислоти. Лецитин - необхідний будівельний матеріал серцевих клітин, так само клітин нервової системи. Дуже корисний для поліпшення мозкової діяльності. На додаток до всього списку корисних властивостей, в борошні містяться комплекси Омега-3 і Омега-6, без яких складно займатися профілактикою гіпертонію, атеросклеротичні зміни і багато інші захворювання. Застосування в їжу борошна грецького горіха знижує ризик виникнення багатьох різновидів ракових хвороб і допомагає поліпшити загальний стан організму в цілому.
Рекомендації по вживанню борошна грецького горіха.
Дієтологи рекомендують використовувати в їжу борошно з волоських горіхів не тільки для поліпшення роботи печінки, а й для поліпшення пам'яті, обмінних процесів, з метою профілактики артриту, артрозу. Так само можна застосовувати для корекції ваги і просто для збагачення вітамінами і амінокислотами раціону харчування.
Борошно волоського горіха застосування.
Застосування дітям до 14 -річного віку дають 1-2 чайні ложки борошна, як складову сніданку, дорослі приймають 1 столову ложку до 2-х разів на день в складі будь-якого продукту (супу, каші, соусу і т.п.).
