• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Рис червоний

Країна походження Індія

Модель: 00538

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Червоний рис - це дуже корисний, нешліфований рис. За смаком схожий на чорний рис, з горіховою ноткою, а колір може мати бардовий, червоний, рожевий.
Вирощують червоний рис переважно в Таїланді, в Індії, на Шрі-Ланці. Крім цього, червоний рис вирощують в Європі, а саме в Італії і Франції.

Завдяки тому, що рис нешліфований, в ньому дуже багато клітковини, вітаміни групи В, багато мікро і макроелементів, амінокислоти, антиоксиданти. Калорійність червоного рису, в порівнянні з іншими видами найменша - 330 калорії на 100 грам продукту.

Користь і шкода червоного рису

  • За рахунок великої кількості харчових волокон даний продукт корисний для травлення. Він надовго дає відчуття ситості і очищає наш організм від шкідливих речовин.
  • Червоний рис містить вітаміни групи В, які позитивно впливають на стан волосся, нігтів, шкіри.
  • Корисний червоний нешліфований рис для наших зубів і кісток.
  • Регулярне вживання червоного рису убезпечить Вас від виникнення ракових клітин в організмі.
  • Даний продукт багатий антиоксидантами, що робить його ще корисніше. Адже саме антиоксиданти допомагають нашому організму не старіти.
  • Магній, який є в рисі знижує кров'яний тиск, знижує ризик розвитку серцево-судинних хвороб.

Шкода червоного рису

Особливої ​​шкоди він не принесе, хіба що, тих, що худнуть. І то, якщо його їсти в необмежених кількостях.

Як правильно варити червоний рис?

  1. Для початку промиваємо рис.
  2. На 1 склянку рису беремо 2 або навіть 2,5 склянки води.
  3. Воду потрібно спочатку закип'ятити і посолити, потім кинути в неї рис.
  4. Варимо приблизно 40 хвилин, обов'язково помішувати!

У кулінарії червоний рис використовується дуже широко і рецептів з ним багато. Його можна готувати з м'ясом, з рибою, з овочами, додавати в супи і різні закуски.

Салат з червоного рису і червоної риби

Нам знадобиться:
Рис - 1 склянка
Форель - грам 300-400
Помідори - 3 шт
Рукола - пучок
Авокадо - 1 шт
Оливкова олія
Сік лимона
Французька гірчиця - 1 ч.л.
Сіль, перець, спеції

Рис варимо до готовності і охолоджуємо. Чистимо авокадо. Ріжемо на дрібні шматочки. Червону рибку і помідори нарізаємо кубиками. Все це змішуємо і заправляємо  олівковою олією, соком лимона і гірчицею. Салатик готовий!

Плов з червоного рису

Нам потрібно:
Рис червоний нешліфований - 1 стакан
Свинина - 250-300 грам
Цибуля - 1
Морква - 1
Часник - 2 зубчики
Олія соняшникова - 3 ст.л.
Сіль, перець, спеції

Спосіб приготування: в сковороді розігріваємо олію і викладаємо на неї м'ясо, смажимо хвилин 15. Чистимо моркву і цибулю, ріжемо кубиками. Додаємо овочі до м'яса. Солимо, перчимо і тушкуємо все в перебігу 5-ти хвилин. Беремо каструлю, пересипаємо туди зажарку з м'ясом, висипаємо рис і заливаємо водою. Додаємо часник, і варимо хвилин 50 на невеликому вогні!

Червоний рис з солодким перцем

Для цього рецепта нам знадобиться:
Червоний рис - 1 стакан
Цибуля - 1 шт
Перець солодкий - 2 шт
Сіль, перець, спеції
Масло для смаження

Приготування: варимо рис до готовності. Окремо на сковороді підсмажуємо перець з цибулею. Як рис буде приготовлений, охолоджуємо, додаємо спеції і змішуємо з перцем. Готово!

Вид
Вид Червоний рис
Тип
Тип Довгий

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.