Мигдаль золотий, сирий

16 відгуків
Код 00755
Вартість за 100 г
1
60.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 750 грн

Мигдаль - це дуже корисні плоди невеликого дерева Мигдаль. Всі звикли вважати його горіхом, але насправді мигдаль відноситься до роду слив і являє собою кісточку. Ядра мигдалю мають злегка гіркуватий смак і вважаються одними з найбільш корисних горіхів.
Користь мигдалю обумовлена його складом. Плід на 50% складається з жирів, близько 30% у ньому білків, безліч вітамінів, клітковина, мінеральні речовини, ненасичені жири, амінокислоти. Калорійність мигдалю на 100 грам - близько 600 калорій.

Корисні властивості мигдалю

  • Зміцнює організм в цілому.
  • Покращує роботу нервової системи, заспокоює.
  • Очищає кровоносні судини від холестерину, регулює роботу серця, приводить в норму складу крові.
  • Корисний мигдаль при захворюваннях жовчних проток, печії і підвищеному тиску.
  • Рекомендують вживати мигдаль при проблемах із зором і при недокрів'ї.

Дуже цінується мигдаль в косметологічної промисловості. Продукт містить вітамін Е, олеїнову, лінолеву жирні кислоти, біофлавоноїди і багато іншого, що дуже корисно для нашої шкіри, волосся і нігтів. У зв'язку з цим мигдальне масло додають у креми, лосьйони, шампуні, скраби і багато іншого.

Купити мигдаль можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб від 100 грам, так і оптом від 2-ох кілограм.

Продукт корисний для серця і судин. Підтримує нервову систему. Антиоксиданти в складі мигдалю нормалізують сон і позбавляють від депресії. Але при цих корисних властивостях, є і шкода. Через свою калорійність може привести до зайвих кілограмів в організмі. А від переїдання можуть з'явиться діарея і головний біль.
Так, незважаючи на свій вид і смакові якості, мигдаль не є горіхом. Це кісточковий плід чагарнику або ж невеликого дерева, яке відноситься до роду Слив.
Мигдаль багатий на вітаміни групи В, а також вітамін Е. Є прекрасним джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору і калію. Калорійність продукту - 576 кКал на 100 гр.
В основному, мигдаль використовують в кулінарії для приготування десертів по типу тортів, печива, тістечок, цукерок. Рідше, - в медицині при лікуванні шлунково-кишкового тракту, нирок, для очищення судин. Також знайшов застосування в парфумерії.
Способи доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні – від 1500 грн
У відділення Укрпошта
Безкоштовно по Україні – від 750 грн
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
способи оплати
Оплата онлайн на сайті
Переказ на картку
Післяплата (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства
Товари, що вас зацікавлять
Кеш'ю, сирий
61.00 грн
Фундук очищений, сирий
79.50 грн
Фундук, сирий
57.00 грн
Фісташка смажена солона
80.00 грн
Арахіс
18.00 грн
Кедровий горіх
122.50 грн
Чіа (насіння)
36.00 грн
Перець чорний горошок
44.00 грн
Кунжут білий
30.00 грн
Родзинки (без кісточки)
27.00 грн