Кориця цейлонська мелена, 80 гр

2 відгуків
Код 00746
Товар наразі відсутній
Залиште заявку та ми повідомимо про наявність
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 1000 грн

Цейлонська кориця - це справжня кориця, яка дуже корисна для людського організму.  Родина цейлонської кориці - Шрі-Ланка.

 Користь кориці обумовлена ​​її складом.  У прянощі присутній вітамін А, С, вітаміни групи В, вітамін Е, К, РР, мікро і макроелементи.

 У чому різниця між цейлонської корицею і каси, і чому каси може бути небезпечна?

 Обидва види кориці містять в собі кумарин.  Це запашне речовина, яке застосовується для виготовлення тютюнових виробів, в парфумерії, а також для деяких цілей в медицині.
 Найголовніше те, що цейлонська кориця містить кумарин в самих мінімальних кількостях, а в касії він вище в 1200 разів.  Саме тому не можна вживати касію в великих кількостях.

 Корисні властивості цейлонської кориці

  •  Знижує рівень цукру в крові
  •  Сприяє зміцненню імунітету
  •  покращує зір
  •  Оздоровлює шкіру, позбавляє від ороговілих частинок, допомагає загоєнню ран.
  •  Позитивно діє на нервову систему, знімає роздратованість, втома, сонливість.
  •  Позитивно діє роботу серця, бере участь в процесах згортання шкіри.
  •  Рекомендується для вживання жінкам, оскільки знімає болі, налагоджує менструальний цикл.
  •  Допомагає скинути зайву вагу.

 Протипоказання до вживання кориці
 Заборонено корицю вживати при вагітності, а також не рекомендується давати дітям до 3 років.

 Застосування цейлонської кориці в медицині.
 Як і безліч інших спецій, кориця знайшла своє застосування в медицині.
 Її використовують для лікування таких хвороб як: цукровий діабет, панкреатит, гастрит, при хворобах кишечника, печінки.

 У косметології з корицею роблять всілякі маски для волосся, обличчя і т.д.

 Застосування кориці в кулінарії

 Кориця на смак і аромат дуже приємна.  Вона злегка пекучий, тепла і в міру пряна.  В основному її додають в кондитерські вироби.  Мелена кориця додається до всіх можливих торти, пряники, печиво, пироги, цукерки, шоколад, в молочні каші і фруктові салати;  в джеми, варення, муси і т.д.
 Додає аромату кориця різних напоїв: лікерів, компотів, пунш, грог, вину, і навіть пива.  Паличка кориці стане чудовим доповненням до чорного чаю, а щіпка меленої кориці - поліпшить смак кави або шоколаду.
 У харчовій промисловості корицю додають в ковбаси, паштети, деякі консерви, соуси.

Кориця містить вуглеводи, харчові волокна, корисні елементи (магній, кальцій). Енергетична цінність - 279ккал / 100гр.
Кориця знайшла своє застосування в кулінарії. Є відмінною добавкою до напоїв, м'яса та кондитерських виробів.
Цейлонська кориця має більш виражені корисні властивості. Стимулює обмін речовин, стимулює кровообіг (корисно при застуді).
Цейлонська кориця вважається найкращою. Кора тонша, аромат більш яскравий і ніжний. Має більш світлий колір, жовтуватого відтінку. Також, в цейлонської кориці міститься менше кумарину ніж у звичайній (касії), що дозволяє вживати корицю у більшій кількості.
Способи Доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні - від 1000 грн
У відділення Укрпошта
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз
лише м. Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата online на сайті
Переказ на картку
Накладний платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства