Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Набір спецій до Beefeater, 250 г
Отримання товару
- У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
- Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
- У відділення Укрпошта
- У відділення Justin (від 500 грн - безкоштовно)
- Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
- Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
- Переказ на карту
- Накладений платіж (при отриманні)
- Оплата на рахунок підприємства
Кількість:
Для приготування вам знадобиться:
- цей набір спецій
- 4 л алкоголю 50%
Склад набору: дягіль корінь, ірис корінь, солодка корінь, цедра апельсину, мигдаль, коріандр зерно, ялівцева ягода.
Приготування:
- Для початку готуємо настоянку. Набір спецій закидаємо в банку, заливаємо спиртним і залишаємо близько 7-10 днів в темному теплому місці.
- Після відстоювання рідина зливається, добре фільтрується і розбавляється чистою холодною водою до 30-35 градусів.
- Розбавлена настоянка заливається в апарат, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Бажано підключити сухопарник.
- Якщо ви використовували розбавлений спирт або дуже хороший самогон - голів можна відібрати грамів 20, якщо ж якість вихідної сировини було середнім - краще взяти більше.
- Відбір тіла закінчується на 50% в струмені. Тут важливо не прогавити момент - через хвости, навіть мінімальні, домашній джин мутніє.
- Вимірюємо міцність отриманого алкоголю, розводимо його до 45-48 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.
- Готовий напій повинен відпочити тиждень, якщо не під силу - хоча б пару днів.
Після цього напій буде готовим до вживання.
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: