Салат по-міланські з нутом
Салат по-міланські з нутом
інгредієнти
Салат
Філе тріски (або будь-якої білої риби)
200 г
Нут (варений)
150 г
Болгарський перець
1 шт.
Консервовані маслини
100 г
Рукола
70 г
Сіль
За смаком
Перець чорний
За смаком
Заправка
Бальзамічний оцет
1 ст. ложка
Оливкова олія
20 мл
Гірчиця солодка
1 ст. ложка
Приготування
  • Нут промити, замочити у достатній кількості води на ніч. Вранці відварити до готовності та остудити.
  • Рибу відварити в пароварці 20 хвилин і охолодити. Потім нарізати її довільними шматочками.
  • Болгарський перець очистити від насіння і теж нарізати шматочками. Маслини нарізати кільцями. Руколу помити і обсушити.
  • Поєднати всі інгредієнти, перемішати, посолити, поперчити.
  • Зробити заправку: усі інгредієнти для заправки змішати в мисці та злегка збити вилкою.
  • Полити салат та можна подавати.