Салат по-міланські з нутом
Салат по-міланські з нутом
інгредієнти
Салат
Філе тріски (або будь-якої білої риби)
200 г
Нут (варений)
150 г
Болгарський перець
1 шт.
Консервовані маслини
100 г
Рукола
70 г
Сіль
За смаком
Перець чорний
За смаком
Заправка
Бальзамічний оцет
1 ст. ложка
Оливкова олія
20 мл
Гірчиця солодка
1 ст. ложка
Приготування
- Нут промити, замочити у достатній кількості води на ніч. Вранці відварити до готовності та остудити.
- Рибу відварити в пароварці 20 хвилин і охолодити. Потім нарізати її довільними шматочками.
- Болгарський перець очистити від насіння і теж нарізати шматочками. Маслини нарізати кільцями. Руколу помити і обсушити.
- Поєднати всі інгредієнти, перемішати, посолити, поперчити.
- Зробити заправку: усі інгредієнти для заправки змішати в мисці та злегка збити вилкою.
- Полити салат та можна подавати.
можна придбати


Слідкуй за нами в instagram та Підпісуйся на нашу розсилку!
Додамо спецій твоїм стравам!