Суміш спецій до глінтвейну

13 відгуків
Код 00051
Товар наразі відсутній
Залиште заявку та ми повідомимо про наявність
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 1000 грн

Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій і фруктів.

Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках і варили будинку. Через кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту.

           Складається суміш прянощів Глінтвейн з подрібнених і ретельно перемішаних: кориці, сушених зерен бадьяна, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Має сильний солодкувато-пряний аромат.

Характеристика:

Зовнішній вигляд - сипуча суміш з розміром шматочків 3-5 мм.
Колір - шматочки бежевого і коричневого кольору.
Смак - пряний.
Запах - властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад - суміш спецій і прянощів.

Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн

Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі і напівсухі вина Мерло. Каберне, Кіндзмарауллі, Хванчкара та ін. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, має бути 7-9 %. Від кріплених вин краще відмовитися, так як при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, що псує враження від напою.

Як правильно приготувати глінтвейн

В 0,7 л вина додають 15г суміші Глінтвейн і 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на паровій бані до температури 85-90С, настоюють протягом 5-10 хв. і фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром вічок 0.5-1 мм. Для додання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати в вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.

Рекомендуємо дотримувати кілька правил при приготуванні глінтвейну:

  • Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
  • Вино потрібно нагрівати до тих пір, поки не зникне біла пінка;
  • Температура напою при подачі повинна бути не вище 70С;
  • Бажано подавати глінтвейн в посуді, довго зберігає тепло.

Умови зберігання:

Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.

У відкритому стані не зберігати.

Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій і фруктів. Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став в скандинавських країнах середньовічної Європи.
Суміш прянощів Глінтвейн зберігають в герметичній скляній посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати. При правильному зберіганні, термін зберігання досягає 12 місяців.
В складі суміші до улюбленого напою: кориця, бадьян, гвоздика, запашний перець, імбир, мускатний горіх.
У 0,7 л вина додають 15 г суміші Глінтвейн і 3 столові ложки з гіркою меду (при наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на паровій бані до температури 85-90С, настоюють протягом 5 10 хв. і фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром осередків 0,5-1 мм. Для додання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати у вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.
Способи Доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні - від 1000 грн
У відділення Укрпошта
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз
лише м. Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата online на сайті
Переказ на картку
Накладний платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства
Товари, що вас зацікавлять
Кориця палички
60.00 грн
Суміш спецій до Картоплі
20.00 грн
Суміш спецій для плову з барбарисом
20.00 грн
Паприка мелена копчена
30.00 грн
Куркума мелена преміум
19.00 грн
Суміш спецій Аджика червона
15.50 грн
Суміш спецій 10 овочів
31.00 грн
Перець чорний горошок
42.00 грн
Бодян (зірчастий аніс) 60/40
88.00 грн
Імбир мелений
22.00 грн