Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Суміш спецій для ковбаси ГОСТ №3
Склад: глюкоза, перець чорний мелений, коріандр мелений.
Суміш приправ для ковбас №3 застосовувалася в радянські часи для виробництва ковбас 1 і 2 сортів: варених і напівкопчених ковбас, а так само м'ясного хліба першого і другого сорту, сальтисону Червоного, сальтисону Білого, сальтисону Сірого, кров'яних ковбас.
Дозування - 0,25 ... 0,3% до маси фаршу (2,5 ... 3,5 гр на 1 кг).
Вид | |
Вид | Суміші для приготування |
Тип | |
Тип | Набір |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: