Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Суміш спецій для ковбаси ГОСТ №4
Склад: глюкоза, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, кардамон мелений.
Суміш приправ для ковбаси №4 застосовується для виробництва в основному сосисок, сардельок і ковбас вищого і першого сортів.
Дозування - 0,25 ... 0,35% до маси фаршу (2,5 ... 3,5 гр на кг).
Вид | |
Вид | Суміші для приготування |
Тип | |
Тип | Набір |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: