Суміш спецій Паніровка м'ясна
Склад: паприка зелена мелена, паприка червона мелена, коріандр мелений, перець чорний мелений, сіль.
М'ясо — найдавніший харчовий продукт, який використовується людиною. Його широке кулінарне застосування налічує стільки ж років, скільки і використання вогню. Особливо хочеться відзначити якість м'ясної сировини, яка зовсім не визначає і не визначає якість готового виробу або страви. Вибір правильної технології, облік характеру сировини і вміле використання кулінарних прийомів, а також дотримання гігієни домашнього зберігання (не більше півтори доби в холодильнику) в будь-якому випадку допоможуть приготувати страву високої якості, з хорошими смаковими і ароматичними показниками. Для смаження придатне лише ніжне м'ясо, на приготування якого потрібно мало часу. А в приготуванні незабутньо смачні страви Вам допоможе Паніровка для м'яса від інтернет-магазину Банка Спецій, призначена для смажених страв з яловичини, свинини та ін. Вона зберігає сік, смак і аромат основного продукту, дає апетитну хрустку скоринку.