Суміш спецій Мексика
Мексика... Батьківщина справжніх мачо, пристрасних жінок та... гострих страв: смачних, але палючих як полум'я. Секрет будь-якого мексиканського блюда, будь то соус до буріто або традиційне рагу з тушкованих овочів, криється в суміші спецій, оптимальний склад яких підбирався століттями підпеченими, галасливими мексиканськими домогосподарками.
Суміш «Мексика» складається з паприки, гострого червоного меленого чилі, шматочків часнику, зелені петрушки, насіння гірчиці, кмину та часнику. Суміш має пекучий приємний пряний аромат і смак.
Суміш «Мексика» може бути використана для приготування різних овочевих і м'ясних страв, супів, а так само як декоративна обсипання для запікання риби, м'яса, овочів, як смакова добавка для піци, для рулетів, відкритих пирогів і т. д.
Характеристика:
Зовнішній вигляд – неоднорідна сипуча суміш прянощів і шматочків овочів.
Колір – червоний з вкрапленнями жовто-коричневого кольору.
Смак пекучий, пряний.
Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад – суміш прянощів і овочів, суміш не містить солі.
Умови зберігання:
Суміш прянощів «Мексика» зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.
У відкритому стані не зберігати.