• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Кориця цейлонська мелена, 70 гр

Країна походження Шрі Ланка

Модель: 00746

Наявність: Очікуємо

Отримання товару
  • У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
  • Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
  • У відділення Укрпошта
  • У відділення Justin
  • Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
  • Переказ на карту
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата на рахунок підприємства
Повідомити про наявність

Цейлонська кориця - це справжня кориця, яка дуже корисна для людського організму.  Родина цейлонської кориці - Шрі-Ланка.

 Користь кориці обумовлена ​​її складом.  У прянощі присутній вітамін А, С, вітаміни групи В, вітамін Е, К, РР, мікро і макроелементи.

 У чому різниця між цейлонської корицею і каси, і чому каси може бути небезпечна?

 Обидва види кориці містять в собі кумарин.  Це запашне речовина, яке застосовується для виготовлення тютюнових виробів, в парфумерії, а також для деяких цілей в медицині.
 Найголовніше те, що цейлонська кориця містить кумарин в самих мінімальних кількостях, а в касії він вище в 1200 разів.  Саме тому не можна вживати касію в великих кількостях.

 Корисні властивості цейлонської кориці

  •  Знижує рівень цукру в крові
  •  Сприяє зміцненню імунітету
  •  покращує зір
  •  Оздоровлює шкіру, позбавляє від ороговілих частинок, допомагає загоєнню ран.
  •  Позитивно діє на нервову систему, знімає роздратованість, втома, сонливість.
  •  Позитивно діє роботу серця, бере участь в процесах згортання шкіри.
  •  Рекомендується для вживання жінкам, оскільки знімає болі, налагоджує менструальний цикл.
  •  Допомагає скинути зайву вагу.

 Протипоказання до вживання кориці
 Заборонено корицю вживати при вагітності, а також не рекомендується давати дітям до 3 років.

 Застосування цейлонської кориці в медицині.
 Як і безліч інших спецій, кориця знайшла своє застосування в медицині.
 Її використовують для лікування таких хвороб як: цукровий діабет, панкреатит, гастрит, при хворобах кишечника, печінки.

 У косметології з корицею роблять всілякі маски для волосся, обличчя і т.д.

 Застосування кориці в кулінарії

 Кориця на смак і аромат дуже приємна.  Вона злегка пекучий, тепла і в міру пряна.  В основному її додають в кондитерські вироби.  Мелена кориця додається до всіх можливих торти, пряники, печиво, пироги, цукерки, шоколад, в молочні каші і фруктові салати;  в джеми, варення, муси і т.д.
 Додає аромату кориця різних напоїв: лікерів, компотів, пунш, грог, вину, і навіть пива.  Паличка кориці стане чудовим доповненням до чорного чаю, а щіпка меленої кориці - поліпшить смак кави або шоколаду.
 У харчовій промисловості корицю додають в ковбаси, паштети, деякі консерви, соуси.

Вид
Вид Прянощі
Тип
Тип Кориця

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про корицю цейлонську
Leave a review ↓
 
2 reviews
0 answers
2 ratings
100% 2 positive
10  
Usefulness of review
1 votes
100% 1 positive
1