• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Лавровий лист різаний

Країна походження Грузія

Модель: 01279

Наявність: В наявності

Отримання товару
  • У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
  • Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
  • У відділення Укрпошта
  • У відділення Justin
  • Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
  • Переказ на карту
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата на рахунок підприємства
Кількість:

Наявні опції

* Вага:

Лавровий лист, як правило, зростає на чагарниках або невеликих деревах. Батьківщина рослини - Середземномор'ї. Вирощують його в Туреччині, Греції, Грузії, Іспанії, Франції. У свіжому вигляді листя гіркі, але під час сушіння вся гіркота випаровується. Висушений продукт має м'який оливковий колір і приємний пряний аромат. Раніше його використовували для ароматизації води, призначеної для миття рук перед їжею. Сьогодні сухе листя лавра застосовують в кулінарії. Рослина не тільки надає страві особливий смак і запах, а й дуже корисно для організму.

Корисні властивості

Корисні компоненти, які поширюються з ароматом лавра, сприяють підвищенню імунітету. Перевага рослини в тому, що в сухому вигляді воно зберігає всі корисні властивості. Лавровий лист різаний має сечогінну, ранозагоювальну, протизапальну дію. Він багатий фітонцидами, містить дубильні речовини, виводить токсини з організму. Масло з лавра використовують для лікування хвороб дихальних шляхів, ГРВІ.

Застосування у кулінарії

Пряність незамінна для приготування бульйонів, супів, маринадів, соусів. Його додають під час варіння до основного продукту на 5-10 хвилин. Потім потрібно дістати його, щоб страва не віддавало гіркотою. Використовується при приготуванні заливного, морепродуктів, гуляшу, будь-якого соусу. У деяких світових кухнях листя додають в гарячі напої. Спецію додають в консервацію, вона відмінно підкреслює смак маринованих огірків, помідорів, кабачків.

Декілька порад:

  • лист повинен бути оливкового кольору, це говорить про його відмінну якість;
  • пряність, яка зберігається більше року, може додати страві гіркий присмак;
  • в гарніри спецію додають за 5-8 хвилин до кінця варіння, в супи - за 10-15;
  • оптимальна норма - 1 невеликий лист на 1 л рідини.

Придбати цю пряність в Києві

можна в нашому інтернет-магазині "Банка спецій". В каталозі великий вибір сумішей, соусів, наборів, інгредієнтів, натуральних олій. Всі замовлення ми відправляємо по Україні. У нас гарантія кращої ціни.

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.