Паприка
Фільтрувати (22 товарів)
Наявність
Смакує до
Спеції
Пакування
Тара
Паприка зелена різана
41.00 грн
Паприка зелена різана, 120 г
64.00 грн
Паприка зелена різана, 510 г
230.00 грн
Паприка мелена Китай
14.00 грн
Паприка мелена копчена
30.00 грн
Паприка мелена копчена, 110 г
45.00 грн
Паприка мелена копчена, 500 г
175.00 грн
Паприка мелена, 110 г
27.00 грн
Паприка мелена, 500 г
85.00 грн
Паприка червона різана Китай
41.00 грн
Паприка червона різана копчена (Китай)
60.00 грн
Паприка червона різана, 110 г
60.00 грн
Паприка червона різана, 460 г
210.00 грн
Відгуки про нашу продукцію
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Может что в чай не добавляю а так везде идет.Хорошее качество.
Паприка мелена копчена, 110 г Спеції в банці 200 мл
Смачний аромат, в маленької кількості надає пікантного апетитного смаку стравам. 
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Смачна паприка, дуже яскравого кольору!
Паприка мелена копчена Спеції
Готую з паприкою майже все, а з запахом димку- взагалі супер. Замовила одразу півкіло, не жалкую
Паприка червона різана Узбекистан Спеції для шашлику
крупная,чистая,не первый раз заказываю.
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Отдельно спасибо консультанту Анне вежливый и клиентоорентированный специалист.
Паприка мелена Узбекистан Спеції для шашлику
Шикарний колір та супер аромат. Завжди лише з вами!

У всьому сортовому різноманітті червоних перців паприка, що називається флоридським або болгарським червоним перцем, відрізняється м'яким смаком. Цим пояснюється загальна вона любителів перчинки від малого до великого до спеції паприка - суміші сушених, різаних і мелених червоних стручкових перців (лат. - Capsicum annum) із сімейства Пасльонових.

Для приготування прянощі використовують плоди рослини, при цьому видаляють серцевину і насіння, що володіють гіркотою. Перечні плоди є зеленими стручками, які червоніють при досягненні біологічної стиглості. Їх вирощують у багатьох країнах світу: США, Угорщині, Туреччині, Іспанії, Китаї, Узбекистані та інших. Для спеції паприка характерні насичений яскраво-червоний колір та пікантний гострий смак.

Різновиди паприки

В Угорщині - країні, яка найбільше популяризує паприку, виготовляють різні види цієї пряності з різних сортів перцю. Залежно від вмісту каротину, що надає фарбування, та капсаїцину, що впливає на гостроту, розрізняють декілька основних видів спеції:

  • делікатесна;
  • благородна солодка;
  • напівсолодка;
  • спеціальна;
  • гостра;
  • ніжна;
  • рожевий.

На сайті "Банку спецій" оптом і в роздріб можна купити червону, зелену, різану, мелену, копчену паприку, вирощену в Іспанії, Китаї та Узбекистані. При цьому цінами опту наші покупці, напевно, залишаться задоволеними.

Використання в кулінарії

Пряна спеція з солодким, гострим або пекучим смаком чудово поєднується з птахом та м'ясом. Приправа дуже популярна в угорській кухні. На весь світ знамениті страви паприкаш, гуляш та бограч. Пряність входить до найулюбленіших спецій азіатської, мексиканської, середземноморської кухонь. Морепродукти, супи, овочі, сир та яєчня з додаванням паприки набувають додаткових балів у шанувальників кулінарних вишукувань.