Паприка
Показано 1 по 22 із 22 (всього сторінок: 1)
Паприка - це пікантна приправа, яку виготовляють з червоного перцю солодких і напівгострих сортів. Щ.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Червона мелена паприка - це плоди солодкого перцю, які перемелене в порошок. Смак паприки солодкий, .....
Копчена паприка (піментон) - це спеція з стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з д.....
Паприка мелена копчена (піментон) - вважається найпопулярнішою спецією в іспанській кухні. Паприка м.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Паприка солодка мелена - це приправа, яку отримують шляхом висушування і перемелювання в порошок сти.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Солодка червона паприка - це приправа з болгарського солодкого перцю. Цей овоч є однорічним рослиною.....
Паприка – яскрава та ароматна приправа, улюблена кулінарами всього світу. Для приготування різаної к.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Паприка гостра мелена копчена - це гостра спеція, яка має аромат багаття, на смак копчена, солодка з.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Паприка червона різана копчена має яскраво-червоний колір, виражений аромат диму і копчений солодкув.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
Паприка - це рослина роду Пасльонових. Іншими словами парприка - це червоний перець, перетворений шл.....
Додай це до: маринадів, соусів, картоплі, риби, м'яса, грилю. Харчова цінність на 100 грам продукту.....
У всьому сортовому різноманітті червоних перців паприка, що називається флоридським або болгарським червоним перцем, відрізняється м'яким смаком. Цим пояснюється загальна вона любителів перчинки від малого до великого до спеції паприка - суміші сушених, різаних і мелених червоних стручкових перців (лат. - Capsicum annum) із сімейства Пасльонових.
Для приготування прянощі використовують плоди рослини, при цьому видаляють серцевину і насіння, що володіють гіркотою. Перечні плоди є зеленими стручками, які червоніють при досягненні біологічної стиглості. Їх вирощують у багатьох країнах світу: США, Угорщині, Туреччині, Іспанії, Китаї, Узбекистані та інших. Для спеції паприка характерні насичений яскраво-червоний колір та пікантний гострий смак.
В Угорщині - країні, яка найбільше популяризує паприку, виготовляють різні види цієї пряності з різних сортів перцю. Залежно від вмісту каротину, що надає фарбування, та капсаїцину, що впливає на гостроту, розрізняють декілька основних видів спеції:
На сайті "Банку спецій" оптом і в роздріб можна купити червону, зелену, різану, мелену, копчену паприку, вирощену в Іспанії, Китаї та Узбекистані. При цьому цінами опту наші покупці, напевно, залишаться задоволеними.
Пряна спеція з солодким, гострим або пекучим смаком чудово поєднується з птахом та м'ясом. Приправа дуже популярна в угорській кухні. На весь світ знамениті страви паприкаш, гуляш та бограч. Пряність входить до найулюбленіших спецій азіатської, мексиканської, середземноморської кухонь. Морепродукти, супи, овочі, сир та яєчня з додаванням паприки набувають додаткових балів у шанувальників кулінарних вишукувань.