Країна виробник – Бельгія
Показано 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)
Желатин кондитерський являє собою харчовий продукт у вигляді порошку світло-жовтого кольору, без сма.....
Білий шоколад - це шоколад, який не містить какао бобів, а приготований на основі какао-масла, цукру.....
Молочний бельгійський шоколад виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів. Відсоток какао - 34,.....
Чорний бельгійський шоколад виготовляється тільки з натуральних продуктів. Відсоток какао - 55,5%. .....
Карамельний шоколад - дуже смачний і ніжний, має смак карамелі. Відсоток какао - 33,5%. .....
Термостабільний шоколад - це шоколад, який призначений для випічки. Він здатний витримувати температ.....