Асаї, порошок
Порошок асаї - це перемелені плоди тропічної рослини Евтерпа. На вигляд ягідки схожі на вишню, але мають темно-фіолетовий колір і цікавий смак. Кожна людина описує його по-різному. Одним вони схожі на малину, іншим на горіх або шоколад.
Хімічний склад асаї досить-таки багатий: рослинні стероїди, жирні кислоти, клітковина, вітаміни, залізо, амінокислоти, а також цілий ряд органічних кислот.
У кулінарії асаї можна використовувати в свіжому і сушеному вигляді. Порошок асаї додають в енергетичні, безалкогольні та алкогольні напої. З продукту готують всілякі десерти, випічку, морозиво. Крім цього асаї можна використовувати для приготування соусів. Порошок асаї рекомендують вживати в добу 3-5 грам (1 чайна ложка) вранці і ввечері.
Корисні властивості асаї
- Ягоди асаї нормалізують рівень цукру в крові.
- Підтримують роботу серцево-судинної системи, запобігають захворюванням серця.
- Покращує травлення.
- Виводить токсини з організму.
- Зміцнює психіку, покращує нервову систему.
- Підвищує витривалість людини.
- Покращує пам'ять і розумові здібності.
- Зміцнює імунітет.
- Позитивно діє на чоловічу потенцію.
- Покращує зір.
- Нормалізує сот і працездатність.
Порошок ягід асаї застосовують не тільки в медицині та кулінарії, але і в косметології. Продукт додають в маски для обличчя та волосся, в шампуні і бальзами, в олії і крему.
Протипоказання до застосування порошку асаї
Не рекомендується вживати порошок асаї, якщо у вас алергія на даний продукт. Так само неконтрольоване вживання продукту може призвести до збільшення ваги.
Купити порошок асаї можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб від 100 грам, так і оптом від 2-ух кілограм.