Чай чорний Puer Shu (Пуер)
Пуер - легендарний чай, один з найдорожчих у світі. Це postfermentovannyy чай, який після обробки ще кілька років дозріває в спеціальних приміщеннях. Справжній Пуер вирощується тільки в одному місці на планеті - китайської провінції Юннань. З віком смак пуеру тільки вдосконалюється, а чаї 40-річної витримки і більше є об 'єктом колекціонування та коштують дуже дорого.
Пуер - в основному, пресований чай. Перед закладанням на зберігання чай пресують в так звані "суп", "гнізда" та інші традиційні форми. Пуери бувають світлі (Шен Пуер) і темних (Шу Пуер). Шу Пуер може бути також розсипних. Саме розсипний Шу Пуер ми вам і пропонуємо спробувати, щоб почати знайомство зі світом справжніх чайних скарбів.
Павер, легенда і гордість Китаю, став у цій країні об 'єктом особливої поваги. Він вважається абсолютно досконалим напоєм, вершиною чайного мистецтва.
Шу Пуер має м 'який, ніжний і дивно гармонійний смак із нотами сухофруктів, моху, деревної кори і горіхів, виразний димний аромат з тонкими нотами чорного шоколаду.
Заварюючи Шу Пуер, першу заварку обов 'язково злийте, а подальші заварювання робіть короткими протоками по кілька секунд. Тоді смак знаменитого чаю розкриється перед вами в повній мірі, як велична душа Піднебесної.
- Місце вирощування: Китай, провінція Юннань
- Посуд: глиняна або фарфорова
- Пропорції: 3 (6 р) ч.л. на 200 мл води
- Температура води: 100 °С
- Час заварювання: 10-20 хв
- Кількість заварювань: до 8