• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Фісташка смажена солона

Країна походження США

Модель: 00757

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Фісташки - це зеленого кольору горішки (ядра), які захищені гладкою світлою шкаралупою.  На смак вони злегка солодкуваті, ніжні, майже вершкові.  Ростуть в субтропічному або тропічному кліматі на невеликих деревах з сімейства сумахових.

 Фісташка є дуже корисним горіхом.  На 100 грам плода припадає 20 грам білків, 50 грам жирів, 7 грам вуглеводів, безліч вітамінів (Е, РР, В1 - В6, вітамін С, вітамін Н) і мікроелементів (залізо, фосфор, мідь, магній, селен, кальцій, марганець  , кремній, цинк).  Калорійність фісташок на 100 грам - 560 калорій.  У день рекомендується з'їдати 10-15 штук.

 Користь фісташок для організму

  •  Покращують тонус, і додають бадьорості.
  •  Фісташки позитивно діють на стан шкіри, омолоджують її.
  •  Зміцнює волосся і нігті.
  •  Очищають кишечник від шлаків і токсинів, тим самим сприяючи схудненню.
  •  Захищає організм від вільних радикалів.
  •  Жене жовч, і чистить протоки.
  •  Покращує роботу печінки.
  •  Нормалізує рівень цукру в крові.
  •  Позитивно впливає на роботу мозку, покращує пам'ять.
  •  Фісташки містять такі речовини, які зміцнюють очні м'язи.
  •  Фісташки допомагають при імпотенції і зменшують ризик її виникнення.

 Як і будь-який інший продукт, фісташки, при необмеженій вживанні можуть нашкодити організму.
 Оскільки найчастіше вони солоні, а сіль затримує воду в організмі - то фісташки можуть привести до набряклості і підвищеного тиску на нирки.
 Крім цього, вживання фісташок вище норми здатне викликати алергію, болі в голові, нудоту, збільшення ваги, порушення системи травлення.


 Застосування фісташок в кулінарії

 Фісташки стануть відмінним доповненням до незвичайних страв з м'яса, птиці, дичини, до супів, салатів, паштетів.
 Незамінні фісташки в кондитерській промисловості.  Їх додають у всілякі торти, пироги, цукерки, печиво, шоколад та інші десерти.  Ідеальним за смаком виходить фісташкове морозиво.  Воно не тільки має гарний зелений колір, а й чудовий фісташковий смак.
 У Туреччині, Ірані та Сирії з фісташок виготовляють знамениті східні солодощі - пахлаву і халву.

 У косметології фісташки використовують для приготування масажних масел для тіла.  Воно надає гладкості, шовковистості шкірі.  Робить її еластичнішою і загоює наявні рани.

Тип
Тип Фісташки

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про фісташку солену
Leave a review ↓
 
10 reviews
2 answers
6 ratings
83% 5 positive
25  
Usefulness of review
1 votes
0% 0 positive
0