Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.
Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.
Кероб, сирий
Кероб (сирий) - це унікальний продукт, який являє собою м'якоть плодів ріжкового дерева. Кероб володіє натуральної солодкістю і не вимагає додавання цукру.
Готові перемелені плоди мають приємний аромат і солодкий смак, який нагадує какао з молоком.
Среднепрожаренний кероб має яскраво виражений смак шоколаду. В результаті термічної обробки кероб частково втрачає виражену солодкість. Такий продукт найчастіше використовується для приготування напоїв.
Користь Кероб обумовлена його складом. У продукті міститься безліч вітамінів: А, С, Д, Е, вітаміни групи В, амінокислоти, мінерали, харчові волокна.
Корисні властивості Кероб
- Надає заспокійливу дію на організм
- Виводить токсини з організму
- Надає протидія бактеріям
- Позитивно діє на стан шлунково-кишкового тракту
- Регулярне вживання Кероб знижує холестерин в крові
- Рекомендують вживати при діабеті
- Активує обмін речовин нормалізує виведення жовчі з організму
- Клітковина в складі притуплює відчуття голоду
- Підвищує імунітет і має антибактеріальну дію
Протипоказання до вживання Кероб
Явних протипоказань у даного продукту не виявлено. Не рекомендується вживати при індивідуальній непереносимості. Тому, їли Ви тільки знайомитеся з даним продуктом - робіть це з обережністю.
У кулінарії кероб застосовується для приготування різноманітної корисною випічки, кондитерських виробів, напоїв без цукру, десертів. Кероб відмінно поєднується з морозивом, шоколадом, салатами, йогуртом, горіхами. На цьому сфера застосування Кероб не закінчується. У деяких країнах порошок ріжкового дерева додають в лікери, компоти, желе.
Вид | |
Вид | Кероб |
Написати відгук
text_review_register
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Замовлення отримали вчасно, все було внаявності, як зазначено на сторінках сайту.