• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Кероб (слабка прожарка)

Країна походження Іспанія

Модель: 00850

Наявність: В наявності

Отримання товару
  • У відділення Нової пошти (По Україні - від 1000 грн - безкоштовно)
  • Кур'єром Нової Пошти за адресою (за тарифами Нової Пошти)
  • У відділення Укрпошта
  • У відділення Justin
  • Кур'єром по Вінниці 30 грн (від 500 грн - безкоштовно)
  • Самовивіз - Вінниця, вул.Трамвайна, 3
Способи оплати
  • Переказ на карту
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата на рахунок підприємства
Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Кероб - це солодкуватий порошок, який отримують з плодів ріжкового дерева. Ця рослина відноситься до сімейства бобових. За смаком кероб дуже нагадує какао, але за складом - корисніше.
Слабообжаренный кероб за смаком нагадує молочний шоколад і не має гіркоти, на відміну від сильно обсмаженого.
Користь керобу обумовлена його хімічним складом. Продукт містить різні мінерали і макроелементи, вітаміни групи В, вітамін С і РР, харчові волокна, жирні кислоти, золу. На відміну від какао порошку в керобе не містить кофеїну, теоброміну і практично немає жирів і холестерину.

Корисні властивості керобу

  • Покращують обмінні процеси в організмі.
  • Виводить шлаки і токсини, знижує рівень шкідливого холестерину.
  • Запобігає утворення різних пухлин.
  • Має противірусну і антибактеріальним ефектом.
  • Приводить в норму кишечник і покращує травлення.
  • Кероб тонізує організм і поліпшує настрій.
  • Продукт знижує апетит, що робить продукт дуже корисним при схудненні.

Шкідливі властивості керобу
Головне протипоказання до вживання керобу - це індивідуальна непереносимість.

Використання керобу в кулінарії.
Продукт використовують для приготування натурального шоколаду, цукерок, різних напоїв. Додають його в випічку, згущене молоко, десерти з молочних продуктів.
Ще з керобу готують популярну харчову добавку (Е410) - камедь ріжкового дерева. Її використовують в якості згущувача при випічці хліба, приготуванні сирів і заморожених десертів.

У косметології кероб також знайшов застосування. Його додають у креми і скраби. Речовини, що містяться в продукті відмінно живлять, розгладжують і насичують шкіру.

Купити кероб можна в нашому інтернет-магазині в роздріб від 100 грам і оптом від 2-ох кілограм.

Вид
Вид Кероб

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про кероб (слабка прожарка)
Leave a review ↓
 
2 reviews
0 answers
2 ratings
100% 2 positive
10  
Usefulness of review
2 votes
100% 2 positive
2