• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Кукурудзяний крохмаль

Країна походження Україна

Модель: 01281

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Це один з найпопулярніших продуктів, який є в арсеналі будь-якої господині.

Кукурудзяний крохмаль - порошок білого кольору з легким жовтуватим відтінком.

Він має злегка кукурудзяний запах і присмак. Продукт знайшов своє застосування в кулінарії, як загусник для приготування кондитерських виробів: кремів, пудингів, солодкої випічки. Виготовляють його з кукурудзяних зерен. Спочатку їх вимочують в спеціальному розчині, потім видаляють ядро і перемелюють. У процесі подрібнення виділяється крохмаль, який після сушки перетворюється в готовий продукт.

Особливості харчової добавки

Кукурудзяний крохмаль набухає не тільки в холодній воді, а й в гарячій. При цьому його властивості та хімічний склад залишаються колишніми. Замінювати його картопляним крохмалем не рекомендується. Обидва продукти мають різні характеристики. Наприклад, добавка з зерен кукурудзи дає більш в'язку структуру, не змінює колір готового блюда. При приготуванні клейстеру він виходить більш каламутним.

В чем польза продукта:

  • виводить з організму шлаки і токсини;
  • уповільнює процеси передчасного старіння;
  • в формі киселю допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту;
  • не містить глютен.

Купити харчовий крохмаль для приготування ідеальних десертів, супів, соусів в Києві можна в інтернет-магазині "Банка спецій".

Для цього потрібно просто перейти на сайт і вибрати вподобаний товар і оформити замовлення. У нас великий вибір 100% натуральних і якісних продуктів, високоякісних прянощів і приємні ціни, які доступні кожному. Доставка здійснюється по всій Україні.

Застосування в кулінарії

Кукурудзяний крохмаль - справжня знахідка для кондитерів. Він ідеально підходить для роботи з мастикою і не змінює її структуру. Використовуючи крохмаль, можна домогтися необхідної густоти соусу, супу, мусу. Бісквіти, в які додають крохмаль, виходять особливо повітряними і розсипчастими. Консистенція пудингів виходить незвичайно ніжною і м'якою.

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
Nobody has left any reviews.