Лаванда

5 відгуків
Код 00856
Вартість за 100 г
1
65.00 грн
фасуємо в день замовлення
фото з реальних зразків
безкоштовна доставка від 750 грн

Лаванда - це вічнозелений чагарник, родом із Середземномор'я.  Квітки лаванди маленькі, фіолетового кольору, аромат пряний.

 Хімічний склад лаванди

 Всі частини рослини містять лавандову олію, кислоти (валеріанова, капронова), танін, різні смоли, урсоловую кислоту, кумарин, аміловий спирт, цитраль і лавандулол.

 Корисні властивості лаванди

  •  Рослина є відмінним спазмолитиком.  Особливо допомагає при мігрені, нервових розладах, шлункових кольках.
  •  Широко застосовується в лікуванні захворювань серцево-судинної системи.
  •  Лаванда є відмінним антисептиком: допомагає при лікуванні ангіни, ларингіту, грипу.
  •  Заспокоює і тонізує організм.
  •  Допомагає боротися з тривогою, безсонням.
  •  Покращує пам'ять, активізує роботу мозку.

 Застосування лаванди в косметології

 Лаванда є потужним антиоксидантом, тонізує шкіру, робить її еластичнішою і свіжою.  Рослина має антисептичні властивості.  Відмінно очищає шкіру, знімає різного роду запалення, лущення, набряклість.
 Крім цього лаванда покращує стан пошкодженого волосся.

 З лаванди роблять дуже корисне масло.  Воно має знеболюючі властивості, протизастудних, протикашльовими, ранозагоювальні.  Лавандова олія є відмінним спазмолітиком.  Рекомендують застосовувати людям, які схильні до істерії і різким змінам настрою.  Крім цього, ефірне масло лаванди позитивно впливає на людську пам'ять, а в будь-якій складній ситуації допомагає заспокоїтися.

 Застосування лаванди в кулінарії

 Лаванду як спеція застосовують у багатьох країнах.  Вона відмінно поєднується з салатами, смаженою рибою і м'ясом, з соусами.  Лаванда є чудовою складовою десертів, випічки або сиропів.  Не рідко можна зустріти каву з лавандою в різних закладах.  В Іспанії наприклад, лаванду додають при засоленні овочів, а в США лаванду люблять додавати в чай.

 Купити лаванду можна в роздріб від 100 грам і оптом від 2-ух кілограм.

Лаванда чудово тонізує шкіру, роблячи її еластичнішою і свіжою. Покращує також стан волосся. Відмінне масло виробляється з лаванди. Допомагає при загоєнні ран на тілі.
Відмінно поєднується з салатами, рибою та м'ясом. Є складовою багатьох цікавих десертів. Багато хто любить додавати лаванду в чай.
Лаванда має величезну кількість корисних для організму властивостей. Допомагає заспокоїтися, застосовується в лікуванні серцево-судинної системи, лікує від ангіни, грипу, змушує організм боротися з безсонням і активізує роботу мозку.
Цей вічнозелений чагарник з гарними квітками насправді знайшов своє застосування в багатьох галузях. Препарат застосовують в кулінарії, косметології. Її властивості також мають медичну користь.
Способи доставки
У відділення Нової пошти
Безкоштовно по Україні – від 1500 грн
У відділення Укрпошта
Безкоштовно по Україні – від 750 грн
Кур'єром по Вінниці - 30 грн
Безкоштовно від 500 грн
Самовивіз (тимчасово недоступний)
тілько м.Вінниця, вул.Трамвайна, 3
способи оплати
Оплата онлайн на сайті
Перевод на картку
Наложений платіж (при отриманні посилки)
Оплата на рахунок підприємства
Товари, що вас зацікавлять
М'ята сушена
17.00 грн
Куркума мелена преміум
19.00 грн
Кріп сушений
20.00 грн
Чебрець
19.00 грн
Кориця мелена преміум
25.00 грн
Шавлія
53.00 грн
Перець чорний горошок
42.00 грн
Ягоди Годжі
73.00 грн
Ялівцева ягода
34.00 грн
Кунжут білий
24.00 грн