Соуси
Показано 1 по 20 із 20 (всього сторінок: 1)
Ананасово-імбирний соус - виготовлений на основі ананаса, свіжого імбирю і перцю чилі. Соус має піка.....
Горіховий (кунжутний) соус в японській кухні вважається одним з традиційних соусів, які подають до с.....
Азербайджанська кухня сповнена смачних «прикрас» для страв. Як приємне доповнення застосовується соу.....
Соус Мірін - це японський продукт, блідо-чайного кольору, який має густу консистенцію. Мірін ще нази.....
Соус Чилі солодкий - це соус, який в основному призначений для курки. Має солодко-пекучий смак.....
Гострий соус Шрірача використовується в японській, китайській і тайській кухні для приготування.....
Гірчиця з апельсином - чудове поєднання гостроти і цитрусових. Гірчиця має неймовірно ніжний смак. Д.....
Гірчиця з кропом - це класичне поєднання продуктів. Має приємний гоструватий смак. Добре поєднується.....
Гірчиця з лимоном - це дивовижне поєднання гострої гірчиці з кислим лимоном. Відмінно підійде до кур.....
Гірчиця з перцем чилі - це відмінне поєднання гострого перцю чилі і гірчиці. Ці два інгредієнти, зав.....
Соус абрикос-карі - це Індія в одній баночці. На смак соус пряний, солодкувато-гострий, з додаванням.....
Соус брусничний - виготовлений на основі брусниці з додаванням ялівцевих ягід. На смак солодкий з ки.....
Соус вишневий - має яскраво-виражений смак і аромат вишні з пряними нотками. Крім ягід, в соус додаю.....
Соус журавлина і розмарин - це соус зварений на основі журавлини і свіжого розмарину. Смак у соусу к.....
Соус з перцем чилі - має цікавий солодко-гострий смак. Для того, щоб краще відчути смак перцю - кращ.....
Тонкацу - найвідоміший соус в Японії для приготування гарячих м'ясних страв. Тонкацу готується.....
Соус цибулевий - смачний соус на основі карамелізованого лука в медовому сиропі. Чудово буде по.....