Соус горіховий, 1л
Горіховий (кунжутний) соус в японській кухні вважається одним з традиційних соусів, які подають до столу разом з японськими салатами, класичними японськими стравами, суші і ролами. Тому якщо Ви хочете купити самі основні продукти для суші та ролів, не забудьте про горіховий соус! В горіховий соус Ви можете вмочати приготовані роли. Горіховий соус дуже приємний на смак і чудово поєднується з такими продуктами як рис, риба, водорості. Вам не обов'язково готувати складне блюдо - достатньо подати горіховий соус до столу. Горіховий соус обов'язковий інгредієнт японських салатів Хіяші вакаме, Чука, Кайсо.
Традиційні інгредієнти, складові горіховий соус - це кунжутне насіння, оцет, соєві боби, пшениця, кукурудза, вода, цукор, яйця і гриби шиітаке. Багато виробників додають в горіховий соус часник, що надає йому слабко виражену гостроту. Також до складу горіхового соусу входить такий корисний компонент, як стевія.