• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Суміш спецій до глінтвейну

Країна походження Україна

Модель: 00051

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій і фруктів.

Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках і варили будинку. Через кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту.

           Складається суміш прянощів Глінтвейн з подрібнених і ретельно перемішаних: кориці, сушених зерен бадьяна, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Має сильний солодкувато-пряний аромат.

Характеристика:

Зовнішній вигляд - сипуча суміш з розміром шматочків 3-5 мм.
Колір - шматочки бежевого і коричневого кольору.
Смак - пряний.
Запах - властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад - суміш спецій і прянощів.

Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн

Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі і напівсухі вина Мерло. Каберне, Кіндзмарауллі, Хванчкара та ін. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, має бути 7-9 %. Від кріплених вин краще відмовитися, так як при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, що псує враження від напою.

Як правильно приготувати глінтвейн

В 0,7 л вина додають 15г суміші Глінтвейн і 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на паровій бані до температури 85-90С, настоюють протягом 5-10 хв. і фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром вічок 0.5-1 мм. Для додання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати в вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.

Рекомендуємо дотримувати кілька правил при приготуванні глінтвейну:

  • Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
  • Вино потрібно нагрівати до тих пір, поки не зникне біла пінка;
  • Температура напою при подачі повинна бути не вище 70С;
  • Бажано подавати глінтвейн в посуді, довго зберігає тепло.

Умови зберігання:

Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.

У відкритому стані не зберігати.

Вид
Вид Суміші для приготування
Тип
Тип Набір

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Часті питання про суміш спецій до глінтвейну
Leave a review ↓
 
9 reviews
0 answers
9 ratings
100% 9 positive
45  
Usefulness of review
12 votes
100% 12 positive
12