• Русский
  • Українська

Всі фото в нашому магазині зроблені з реальних зразків нашої продукції і відповідають прянощам, які ми поставляємо.

Спеції фасуються безпосередньо в день замовлення.

Суміш спецій до буженини

Країна походження Україна

Модель: 00093

Наявність: В наявності

Кількість:
 Швидке замовлення

Наявні опції

* Вага:

Одним з блюд, які служать прикрасою столу, є буженина.

Рекомендуємо приготувати його з цілісного шматка свинини з використанням суміші прянощів «Для буженини», яка зробить цей продукт неймовірно красивим і ароматним. 

Склад суміші: паприка червона різана, кунжут білий, гірчиця жовта, лавровий лист, петрушка сушена, цибуля різана.

Характеристика:
Зовнішній вигляд – сипуча суміш.
Колір – строкатий, включає кольори, властиві прянощів, що входять до складу суміші.
Смак, запах – овочевий, запашний, пряний.

Використання:
Свинина, запечена з використанням суміші спецій «Для буженини» - прекрасний спосіб приготувати ніжне, соковите, ароматне м'ясо. Для буженини буде правильно, якщо навколо м'яса будить невеликий шар сала. Перед запіканням м'ясо рекомендується на деякий час (1-1,5 години) замаринувати в соляному розсолі (50-60 г солі на 1 л води) для того що б наситити його рідиною. Це дозволить м'ясу добре пропектися і при цьому після випікання не бути сухим. Після маринування м'ясо просушіть рушниками, посипте сумішшю «Для буженини», щільно загорніть у фольгу і готуйте при температурі 180С протягом 1 – 1,5 години (тривалість випікання залежить від розміру шматка м'яса).
Суміш прекрасно підходить як декор для запікання м'яса різних сортів, приготування м'ясних рулетів, а так само для маринування м'яса для приготування стейка, шашлику та інших м'ясних виробів.
Норма витрати - приблизно 20-25 м (2,0 - 2,5%) на 1 кг м'ясної сировини.
Кількість використання суміші коригується у відповідності з технологічною рецептурою, а також в залежності від смакових уподобань споживача.

Умови зберігання:
Суміш прянощів «Для буженини» повинна зберігатися в герметичній посуді, у чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. 
Захищати від прямих сонячних променів. У відкритому стані не зберігати.

Вид
Вид Суміші для приготування
Тип
Тип Набір

Написати відгук

text_review_register

Рейтинг Погано Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Leave a review ↓
 
5 reviews
0 answers
5 ratings
100% 5 positive
25  
Usefulness of review
1 votes
100% 1 positive
1