Суміш спецій до М'яса
Склад: селера корінь, коріандр зерно, паприка червона різана, кмин зерно, кріп насіння, перець чорний крупний помел, перець духмяний подрібнений, гірчиця біла, коріандр мелений, паприка мелена, петрушка сушена, чабер, розмарин подрібнений, часник гранульований. БЕЗ СОЛІ.
М'ясні страви можна урізноманітнити за рахунок не тільки способів приготування м'яса, але і змінюючи склад додають в них спецій. Звичайний набір приправ, який ми використовуємо, досить вузький: перець, петрушка, кріп, часник. Між тим, різноманіття існуючих спецій дозволяє господарці зробити їжу більш смачною і корисною. Одне і те ж м'ясо, приготоване з різними приправами, буде значно відрізнятися за смаком. При приготуванні гарячого в результаті смаження, варіння, тушкування, "Суміш спецій до м'яса" додаються за 1 хвилин до кінця або в готову страву.Якщо мається на увазі інша обробка, наприклад, холодне копчення, прянощі вводяться в початку. Спеції допустимо закладати в фарші, збірні м'ясні начинки, субпродукти.