Склад: селера корінь, коріандр зерно, паприка червона різана, кмин зерно, кріп насіння, перець чорний крупний помел, перець духмяний подрібнений, гірчиця біла, коріандр мелений, паприка мелена, петрушка сушена, чабер, розмарин подрібнений, часник гранульований. БЕЗ СОЛІ.
М'ясні страви можна урізноманітнити за рахунок не тільки способів приготування м'яса, але і змінюючи склад додають в них спецій. Звичайний набір приправ, який ми використовуємо, досить вузький: перець, петрушка, кріп, часник. Між тим, різноманіття існуючих спецій дозволяє господарці зробити їжу більш смачною і корисною. Одне і те ж м'ясо, приготоване з різними приправами, буде значно відрізнятися за смаком. При приготуванні гарячого в результаті смаження, варіння, тушкування, "Суміш спецій до м'яса" додаються за 1 хвилин до кінця або в готову страву.Якщо мається на увазі інша обробка, наприклад, холодне копчення, прянощі вводяться в початку. Спеції допустимо закладати в фарші, збірні м'ясні начинки, субпродукти.
Суміш підійде до абсолютно будь-якого м'яса. А найкраще розкриється в таких стравах, як "голубці" і "фарширований перець".
Важливим фактом є те, що в складі суміші немає солі. До складу входять тільки: паприка червона мелена, коріандр зерно, петрушка сушена, майоран, кумін мелений, кріп насіння, гірчиця біла зерно, перець чорний подрібнений, часник подрібнений.
При правильних умовах (сухий простір без попадання вологи) продукт може зберігатися до 12 місяців.
Сам процес приготування спецій досить довгий. Для досягнення необхідного результату, при готуванні суміші, варто дотримуватися потрібні пропорції. Тому легше купити готову суміш у нас в магазині.