Суміш спецій Весняна
Сьогодні страви з солодкого перцю присутні на нашому столі цілий рік, і це не може не радувати.
Страви з використанням суміші прянощів «Весняна» прикрасять Ваш стіл і в будні і в свята
Склад суміші: паприка зелена, паприка червона, насіння гірчиці, часник сушений, морква сушена, кмин, цибуля сушена різана (в суміші переважає зелена паприка).
Характеристика:
Зовнішній вигляд – сипуча суміш.
Колір – строкатий, ближче до зеленого, включає кольори, властиві прянощів, що входять до складу суміші.
Смак, запах – овочевий, запашний, пряний.
Використання:
Суміш прянощів «Весняна» володіє приємним запахом зеленої паприки і прянощів. Її рекомендується використовувати як посипання при виготовленні паштетів, шинок, цільном'язових варено-копчених м'ясних продуктів для доповнення смакових якостей, а так само поліпшення товарного виду м'ясних виробів.
Суміш прянощів «Весняна» також може додаватися при виготовленні овочевих рагу, м'ясних страв з овочами, різних супів, фаршу для начинки голубців і т. д. При цьому страви набувають чудовий аромат молодих весняних овочів.
Примітка: Сушену паприку не рекомендується піддавати тривалій тепловій обробці, тому при приготуванні гарячих страв суміш «Весняну» бажано додавати в кінці процесу приготування.
Норма витрати - приблизно 20-25 м (2,0 - 2,5%) на 1 кг м'ясної сировини або 10-15 г (1,0-1,5%) для приготування 1 л гарячої страви. Кількість використання суміші коригується у відповідності з технологічною рецептурою, а також в залежності від смакових уподобань споживача.
Умови зберігання:
Суміш прянощів «Весняна» повинна зберігатися в герметичній посуді, у чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.
Захищати від прямих сонячних променів. У відкритому стані не зберігати.




